Psihologul Dana Cluve: cum să tratăm frica dominantă în pandemie

Distribuie articolul:

Psihologul Dana Cluve, o prietenă a redacţiei Ştirea, a venit în emisiune pentru a ne explica metodele prin care ne putem trata atât psihic dar şi fizic conform studiilor de specialitate care afirmă faptul că trupul este o oglindă a minţii umane. Apariţia pandemiei în anul 2020 a determinat cu certitudine o schimbare radicală a stilului de viaţă şi a realităţii în care trăim.

Pandemia de Covid-19 a luat pe toată lumea prin surprindere iar mulţi dintre noi aveam agendele pline de planuri cu cei dragi, festivaluri la care doream să participăm sau locuri de vacanţă în care doream să călătorim. Toată omenirea era concentrată pe succesul profesional şi social iar toată atenţia oamenilor era canalizată spre această direcție, însă pandemia a venit pentru noi toţi ca un exerciţiu de adaptare şi supravieţuire.

Specialiştii în psihologie socială au publicat până la acest moment numai concluzii preliminare, însă acestea sunt necesare cu siguranţă pentru studii pe scală mare pentru a evalua impactul psihocomportamental al pandemiei asupra populaţiei.

Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina Psiholog Dana Cluve

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *