PSD-ista Fundaţie „Ialomiţa 2000” a vândut …

Distribuie articolul:

* După ce a cumpărat…Dacă a cumpărat! Că noi nu ne-amintim să fi auzit că acest ONG condus de PSD-işti a cumpărat şi nu doar a pre(a)luat…!

Fundaţia „Ialomiţa 2000” a fost înfiinţată în anul de graţie 2002 şi, la acea vreme, a făcut „deliciul” multor dezbateri, protagoniştii fiind, deopotrivă, membri marca(n)ţi ai PSD ŞI PNL. Rând pe rând, Marian Bălan, Gheorghe Savu, Elena Sporea, Marian Hoinaru, Gigi Petre, Silvian Ciupercă şi, nu în ultimul rând Cornel Vasile, au intrat Fundatia eiîn vizorul presei care, atunci ca şi acum, vede şi dincolo de aparenţe. Dintre toate „permutările şi aranjamentele” de care s-au acuzat reciproc stimabilii şi onorabilii politicieni, renumita „Cabana Misleanu” din comuna ialomiţeană, şi mai renumitul Program „Laptele şi cornul”, şi binecunoscuta locaţie denumită în continuare „Clubul Tineretului” din Slobozia au făcut subiectul multor articole apărute, atât în presa locală, cât şi centrală. Anii au trecut, pe timpul mandatelor şi după părăsirea acestora, nici unul dintre protagonişti nu a păţit nimic.
După ce, mai zilele trecute am văzut cu toţii că imobilul „Clubul Tineretului”, clădire ce aparţine Fundaţiei, a intrat într-un proces de închiriere (unii zic că-i vorba de vânzare la bucată, dar fiindcă noi nu avem dovada , nu ne pronunţăm), azi am aflat că Fundaţia „Ialomiţa 2000” a vândut „ 1 imobil – Spaţiu activitate” , în suprafaţă utilă de 58 mp., situat în municipiul Slobozia, pe b-dul Matei Basarab, la blocul M20, sc. D. Mă veţi întreba, desigur, dacă nu tot pe-acolo era sediul PSD – Organizaţia Judeţeană Ialomiţa şi Biroul Parlamentar al domnului Marian Neacşu? Ei bine, da, pe-acolo sunt toate! Cum de-au pus PSD-iştii mâna pe-atâtea spaţii, mă mai întrebaţi ? Păi, vă răspund: Fiindcă de 25 de ani, tot PSD-iştii deţin Puterea politico-administrativă asupra judeţului Ialomiţa. Vreţi şi să ştiţi cât a încasat Fundaţia „Ialomiţa 2000” pe acest spaţiu? Vă spun şi asta: Fix 105.000 lei. Adică, peste 1 MILIARD de lei vechi. Cine-s actualii „iubiţi conducători” ai acestei Fundaţii şi, mai ales, ce face această Organizaţie pentru ţară şi poporul de la care au pre(a)luat atâtea bunuri? Asta este o întrebare pe care, din când în când, musai s-o adresăm directorului al Gărzii de Mediu Ialomiţa! Ce au în comun această instituţie a statului şi-acest ONG? Au în comun persoana domnului Cornel Vasile, cel care este şeful şi al Fundaţiei „Ialomiţa 2000” şi, din această poziţie, face ce vrea şi-n Clubul Tineretului, şi pe terenul de lângă acest imobil, şi cu banii pe-acest spaţiu proaspăt vândut, dar şi cu altele, care-or mai fi de… aflat şi, desigur, de consemnat!
(I.G.)


Distribuie articolul:

5 thoughts on “PSD-ista Fundaţie „Ialomiţa 2000” a vândut …

 1. Da..probabil numele necăjitului cumpărător al spațiului de la M20..îl știți, dar nu vreți să-l spuneți:)) Păi..ce să zic..în baza legii 544..teoretic , ar trebui să aveți mai multe răspunsuri. Poate vânzarea ”compensează” vreo datorie..că-i suspect de mică valoarea tranzacției:)) Auu..parcă am văzut undeva un clip..în care unul..Nedelcu Dănuț..se iubea-n gură cu Ionașcu…(iar frzatul de Cornel..o lua la pas spre trepte)…pt nu știu ce autorizație la Clubul tineretului..ceva legat de teren, parcă:)) Păi n-avem decât s-așteptăm…c-o să se certe pe bani..pe datorii..că așa-s psdistii..ca țiganii fără bulibașă:)) Și o să aflăm….unde-i suportăm de 25 de ani pe nenorociții ăștia…nu mai murim..un an-doi..până-i ia vreun procuror să le pună crotalii:)) Daa…a fost o gașcă de nenorociți , pt mine mameluci..Bălan, Jean, Cornel, Gigi..și mai levita un revoluționar vasile, un bucureștean pârât:)) Au făcut bani și cariere cu apartenența la pdsr..în anii de trisă amintire postrevoluționară:)) Gata..unul e din familia la fosta nevastă..și nu vreau să-mi supăr copilul iubindu-i neamul matern în public:)))))))))))) Ce-i pe la club..nu mai știu..de când era un bingo noaptea:))…că io n-am mai călcat în spații psdiste .la o bere…că mi e teamă de apucăturile mele în combinație cu alcoolul în spații roșii:))Am auzit și io de terase..depozite..piscine…luări de sedii pt partid la Direcția Agricolă…renegocieri cu lupii galbeni:))Părerea mea e că unii, ce s-au tot spălat de jeg și afirmat prin relaționarea cu mizeria asta roșie…să se autodenunțe..până începe vreo cercetare penală:)) Da..după prăbușirea CDR..a înflorit Ialomița 2ooo…lua te-aș la sapă Virgil Ilie:))Da..istoria asta..nu-i prinsă în Monografia SRI…n-au fost cuponiade, Caritasuri, FNI ..și implicări politice….SRI e mai curat și apreciat decât BOR..în unele sondaje:))

  1. De ce eşti lapidar? Se vede că ştii destule. Ia începe tu şi voi continua cu multe amănunte picante, ca să nu le zic altfel. Şi aşa, prin anumite postări anterioare, am declanşat un fel de rumoare printre cei care mi-au cunoscut stilul. Ba unii m-au oprit pe stradă, atenţionându-mă. Adică de ce să vorbesc eu despre jaful de la Clubul Tineretului?! D’aia, fiin’că ştiu! Unii chiar se tem de vreun proces, cum ar fi Eugen Ghinea. Se teme să nu fie chemat ca martor. Să mori de râs, nu alta. Eugen martor?! Oare la ce o fi fost martor?! La fărădelegile sale?! Poate Sorin, regretatul său frate, să fi fost martor. Şi alţii, mulţi alţii care s-au „dat la fund”, ha, ha, ha!

   1. Lasă-l pe Eugen…a ajuns epavă…dacă n-o fi dat colțul după ce sodă consuma când l-am văzut acum vreo doi ani:))

    1. Eşti copil. Eugen a fost unul din bunii mei prieteni cu care am copilărit. Dar, pe vremea când tăia şi spânzura la Club, devenise de o aroganţă pe care nu i-aş fi bănuit-o vreodată. Este adevărat, Eugen a ajuns chiar o epavă, eu mă’ntâlnesc cu el destul de des, ne sunăm şi mai comentăm una-alta. Chiar el mi-a spus acum câteva luni, înainte de a fi internat într-o stare destul de gravă, că s-ar putea să fie chemat ca martor. Eu l-am cam luat la „mişto” şi, sigur, s-a supărat. A devenit un tip ciudat, e clar că nu mai are toată ţigla pe casă, cum se spune. Îmi este tare milă de el şi să ştii că nu mai are prieteni. Pe toţi i-a îndepărtat prin felul său de-a fi: Mircea, Gelu, Paul, eu şi alţii. Rămas singur îi este foarte greu, cu siguranţă. Totuşi, văd că „bântuie” ca odinioară, chit că are treabă au ba. Acum o „vântură” pe la Adrian Popa. Ce-o face p’acolo, Dumnezeu ştie. Păcat de el, de Eugen, nu de Dumnezeu.

     1. 🙂 îl știu , de când eram copil-nărăvaș….și supărat fiind că Toni mi-a suflat o maimuță și a invitat-o în camera aia de proiecție, am așteptat fătuca la scară…și ghinion..era Eugen cu ei…și după ce-am plesnit maimuța…m-a alergat gibonul:))…noroc că oamenii erau gospodari..și-și făceau grădini între blocuri iar io cunoșteam și pe unde erau îngrădite cu sârmă ghimpată iar aracii erau de fier beton:) Așa că Eugen a ieșit cam julit și cu blugii rupți:))))))))))) Ce vremuri….ce moravuri:)))))))) Și mai ne mirăm cum de s-a prăpădit avuția tineretului comunist:)))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *