Primăriţa comunei Perieţi dată-n…vileag

Distribuie articolul:

  Va aducem la cunoştinţă următoarele fapte de natură penală săvârşite de demnitarul public, D-na Cristea Elena, Primar al Comunei Perieţi din Jud. Ialomita.
La momentul actual, instituţia Comuna Perieţi, beneficiază de servicii de telecomunicaţii oferite de operatorul S.C. VODAFONE ROMANAIA S.A., în baza unui contract ce va expira în anul 2014.
Doamna primar care dealtfel face legea în zona fiind subiectul a multor conflicte locale aşa cum rezultă din articolele publicate în mass-media, pentru interesul personal a solicitat în mod expres foloase necuvenite, bunuri materiale, precum un Televizor LED FULL HD de ultima generaţie, laptop şi telefoane smartphone, pentru a renunţa la contractul în derulare cu S.C. VODAFONE ROMANIA S.A. şi a adera la serviciile companiei S.C. COSMOTE R.M.T. S.A. prin intermediul partenerului Cosmote prin contractul semnat în data de 26.11.2012.
Menţionez că în urma portării numerelor din Vodafone în Cosmote, contractul cu Vodafone se va rezilia automat, generând costuri de încetare contract de aproximativ 40.000 RON, ce se vor factura instituţiei Comuna Perieţi de către Vodafone.
Doamna primar Cristea Elena, în lăcomia dumneaei de a pretinde mită pentru semnarea acestui contract, prejudiciata cu buna ştiinţă instituţia ce va trebui să achite facturile de sute de milioane cu taxe de reziliere facturate de Vodafone.
Întrucât în aceste zile partenerul Cosmote urmează să transmită prin firma de curierat la care societatea are contract, ori personal prin agentul de vânzări bunurilor solicitate drept mită, la domiciliul d-nei primar.
Vă rog sa investigaţi cu celeritate, situaţia acestui caz de corupţie şi de prejudiciere a instituţiilor statului.


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Primăriţa comunei Perieţi dată-n…vileag

  1. La Perieţi, criza imobiliară a lovit necruţător. Aflată în foame de bani, primăria n-a ruşit să vândă terenul comunei decât la ridicolul preţ de 1,1 lei metrul pătrat. Şi putem vorbi de noroc, căci doi consilieri PSD s-au milostivit de bugetul public şi au oferit acest preţ. Vorbim de vreo 6 hectare de teren din incinta fostei CAP, pe care cei doi barosani de partid, naş şi fin, le-au avut în concesiune. Strânsă cu uşa, primăriţa psd Elena Cristea n-a avut încotro şi a fost obligată să vândă. Emoţionant. Dar penal! Astept comentariile ,,domnului SORIN”, abia astept sa ne explice ca de fapt, Basescu este de vina si pentru faptele psd-istei din Perieti! JOS ciuperca si acolitii lui usl/psd!

    1. trebuie să ştiţi că aceasta este o rubrică gen „gazeta de perete” şi în cele mai multe cazuri nu adăugăm nimic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *