Primăria Slobozia – campioană la petreceri organizate în pandemie

Distribuie articolul:

Primarul Dragoş Soare conduce o localitate care, doar datorită numărului de locuitori, mai poate avea statutul de municipiu-reşedinţă de judeţ. Căci, dacă e să ne uităm la halul în care a ajuns să arate localitatea, la numărul redus de posibilităţi de a petrece timpul liber, la numărul de firme care chiar fac plus valoare fără ca Statul să „pompeze” bani publici şi/sau facilităţi fel de fel, spre ruşinea „iubiţilor conducători” de sorginte postdecembristă, imaginea/impresia nu poate fi decât una dezolantă.

Cu hoarde de angajaţi care „freacă menta” doar fiindcă sunt (pu)pile ale politicienilor de rang înalt, Soare şi suita lui de aşa-zişi specialişti, abia se mişcă în peisaj. Iar peisajul se resimte, aşa după cum puteţi observa oriunde mergeţi! E-adevărat că, de la un timp, ceva-ceva a început a prinde contur. Dar, astfel de „mişcări de trupe” se petrec doar fiindcă la orizontul aşteptărilor se întrevăd banii europeni pe care „băieţii deştepţi” ai USL 2 (PNL + PSD = LOVE) deja i-au împărţit pe „căprării”.

Iar patronii firmelor aflate-n graţiile ştabilor îşi freacă mâinile, chiar dacă ştiu că un procent din ce în ce mai covârşitor ajunge să ia calea, atât a „puşculiţelor” de partid, cât şi a conturilor bancare ale unora care stăpânesc „arta condeiului”. Căci, din pix se fac toate, nu?

SLOBOZI …la petreceri! 

Ar fi de aplaudat la scenă deschisă curajul primarului de a mai „sparge” monotonia „îmbibată” cu frica dată de covid, dacă n-am afla câţi bani s-au „spart” pe petrecerile organizate de „oamenii de cultură” proţăpiţi în fruntea bucatelor! Şi-am fi aplaudat dacă petrecerile s-au fi organizat cu participarea artiştilor care-şi fac veacul în plan local/judeţean. Aşa, nu numai că ar fi fost „puşi în valoare” , dar ne-ar fi costat şi mai puţini bani.

Răspunsul penibil (cu accente de obrăznicie) potrivit căruia : „A fost făcut un sondaj de opinie şi oamenii au cerut să fie invitaţi anumiţi artişti”, nu ne convinge că parcimonia cu care trebuie cheltuiţi banii publici nu trebuie să presupună o altă abordare a organizării benchetuielilor! Ca să nu mai vorbim despre numărul petrecerilor. Şi ca să nu vi se pară că avem noi ceva cu primarul Soare, iată, vă prezentăm „afişul” şi vă învederăm că într-un Studiu făcut de InfoCons, municipiul Slobozia, cu cele 13 petreceri, organizate (ÎN IARNA LUI 2021) ocupă un loc fruntaş în „Întrecerea Capitalistă” de cântat, dănţuit şi, desigur, înfulecat mici şi fripturi la grătar, toate „stropite” cu multă bere, vin şi-alte licori bahice. Pandemie, pandemie, ce petreceri or să (mai) fie, măi, măi, of, of….!

 


Distribuie articolul:

One thought on “Primăria Slobozia – campioană la petreceri organizate în pandemie

  1. Radiatia Soarelui afecteaza iremediabil asfaltul! Nicicand Bulevardul Matei Basarab nu a fost intr-o stare atat de proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.