Primăria Slobozia are bani de maşină de-asta!

Distribuie articolul:

primaria limuzina 2În timp ce oraşul şi, desigur, locuitorii se sufocă sub apăsarea grijilor cotidiene, în timp ce darea în folosinţă a proiectelor de investiţii nici măcar nu se prefigurează la orizontul aşteptărilor, primarul Stoica, viceprimarii Băcanu şi Muşat şi gaşca lor de „băieţi de băieţi cu firme pe internet” găsesc de cuviinţă că urgenţa numărul unu este achiziţionarea unei maşini aşa de „bengoase” că fapta lor nici nu avea cum să nu irite nervii oamenilor de afaceri care plătesc impozitele gândind că altele sunt trebuinţele unei Primării, nicidecum o maşină nou-nouţă, destul de scumpă şi, cum spuneam, chiar „bengoasă” ca marcă! Că venerabilul conducător de oşti a uitat că nu au trecut decât 3 (trei) anişori de cât Primăria Slobozia şi-a înnoit parcul auto, dovedeşte cât de mare-i este tupeul, nimic altceva. Trei anişori au trecut de când trei autoturisme din proprietatea autorităţii locale îndeplineau condiţiile cerute de lege pentru a fi casate, iar în locul lor a fost achiziţionat un autoturism nou cu preţul de vreo 15.000 de Euro. Şi uite cum, printr-o Hotărâre a Consiliului Local, s-a aprobat participarea UAT la aşa-numitul Program naţional de înnoire a parcului auto (binecunoscutul program RABLA), prin achiziţionarea a autoturismului pe care-l vedeţi în fotografia care însoţeşte această ştire. Şi dacă acum trei ani, motivarea era că trebuie maşini pentru ca birocraţii de la Taxe şi Impozite să poată efectua controale la persoane fizice şi juridice, în vederea colectării banilor pe care îi cetăţenii şi firmele îi datorează bugetului local, de data aceasta maşina, nu ştim cui îi este absolut necesară, domnul Adrian Trifan – şeful Direcţiei Economice din cadrul Primăriei, nespecificând în clar decât că maşina nouă va înlocui o maşină veche de 12 ani…Cine s-o plimba cu maşinuţa, rămâne de văzut! Că tot n-am văzut cât de mult a crescut colectarea datorită celorlalte achiziţii de maşini!
(I.G.)


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Primăria Slobozia are bani de maşină de-asta!

  1. Leprele psd, dupa ce au introdus acciza suplimentara pe combustibil, pregatesc si marirea impozitului pentru cei cu masini sub 1600 cmc,asadar mincinosii psd iau ,,masuri”…

  2. Au schimbat si cielo de la DADP. Oare mai e masini schimbate, sau de schimbat? Asta pe cine plimba? Pe mucea sau pe flocea/flocii, ca e doi.
    Zic io …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *