Primăria Feteşti – lucrări de infrastructură prin Programul „Anghel Saligny”

Distribuie articolul:

Astăzi, primarul Laurențiu Șonchereche a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare și modernizare a sistemului rutier în municipiul Fetești. Evenimentul a avut loc în prezența Secretarului de stat Marcel-Alexandru Stoica, reprezentant al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Proiectul vizează reabilitarea și modernizarea a 12 străzi din Municipiul Fetești: Turnul Severin, Nucilor, Rromilor, Eforiei T2, Ion Creangă, Mircea cel Mare, Parcului, Libertății, Dumbravei, Matei Basarab, Bărăganului T1 și Bărăganului T2. Proiectul va îmbunătăți semnificativ siguranța și confortul circulației în aceste zone.

Valoarea totală a contractului este de 20.483.410 lei, din care 20 de milioane de lei sunt alocați din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Autorităţile publice locale şi judeţene îşi exprimă mulţumirea declarând că această finanțare guvernamentală, în valoare de 200 de MILIARDE lei vechi este un important sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii din Municipiul Fetești.

Semnarea acestui contract este un moment de bucurie pentru noi. Alături de celelalte proiecte pe care le avem în desfășurare, și acesta va avea un impact benefic pentru comunitatea noastră. Reabilitarea și modernizarea sistemului rutier va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii orașului și pentru toți cei care tranzitează zona. Mulțumesc echipei de proiect din cadrul Primăriei, Consiliului Local și tuturor factorilor implicați în obținerea acestei finanțări. Ne dorim să asigurăm o implementare eficientă și de succes a proiectului”– Laurențiu Șonchereche, Primarul Municipiului Fetești.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *