Primăria Feteşti – investiţie de aproape 5 milioane Euro, în străzi şi-un „Centru” pentru tineri

Distribuie articolul:

Locul ales pentru această nouă investiţie ce urmează a fi realizată din fonduri europene, este undeva pe strada Jandarmeriei din Fetești.

Clădire modernă, în care urmează să se adune tinerii din localitate şi, poate, şi de prin împrejurimi, va avea subsol, parter și două etaje. Autorităţile promit o gamă variată de facilități pentru elevi și tineri, precum: săli de expoziții, de inițiere în tehnologia PC, cercuri literare, săli pentru activități extrașcolare de genul celor desfășurate cândva la fostul “Club al elevilor” și amfiteatre.

Contractul a fost semnat, la începutul anului trecut, între primarul Laurențiu Șonchereche și ADR Sud-Muntenia, reprezentată de directorul Liviu Mușat, în vederea implementării proiectului „Înființare centru educațional pentru servicii culturale Anghel Saligny și îmbunătățirea spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești”.

Valoarea proiectului este de aproximativ 4,7 milioane de euro, bani alocați atât pentru construirea Centrului multifuncțional, cât și pentru reabilitarea străzilor: 1 Decembrie, Carpați, Independenței, Jandarmeriei și Sirenei.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *