RAJA opreşte, temporar, apa în mai multe zone din municipiul Fetești!

Distribuie articolul:

În perioada 06 aprilie 2023, ora 23.00 – 07 aprilie 2023, ora 06.00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, din localitatea Fetești – Gară, județul Ialomița.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraș, Coloniști și Vlașca.  

Intervențiile sunt executate în cadrul Contractului de lucrări CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare de aproximativ 42 mil. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor” precizează Biroul de Comunicare al RAJA Constanţa


Distribuie articolul:

One thought on “RAJA opreşte, temporar, apa în mai multe zone din municipiul Fetești!

  1. Sper că după ce realizați lucrările, reparați în urma voastră. Că ați făcut străzile să arate ca după bombardament…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *