Primăria Feteşti a început alte lucrări la infrastructura rutieră

Distribuie articolul:

Primăria Municipiului Fetești, prin societatea ce i se subordonează, şi-anume „Drumuri Municipale”, reface infrastructura pietonale și rutieră din cartierele Buliga, Fetești Gară și Fetești Oraș.

În acest sens, zilele acestea, echipa de muncitori şi specialişti intervine în cartierul Buliga, acolo unde execută lucrări de refacere a trotuarului și amenajare a rigolei de scurgere a apelor pluviale de pe strada Călărași, tronsonul cuprins între străzile Dacia și Traian.

Potrivit declaraţiilor conducerii UAT, în paralel, alte echipe lucrează la reabilitarea trotuarelor de pe strada Prelungirea Grâușor și din zona blocurilor A80, B80, C80 și D80, precum și la amenajarea rigolei de preluare a apelor pluviale de pe strada Călărași, sectorul cuprins între strada Negru Vodă și strada General Dragalina.

De asemenea, lucrătorii societății Drumuri Municipale Fetești instalează noi indicatoare rutiere.

Toate aceste lucrări sunt prezentate cetăţenilor, ca fiind „esențiale pentru asigurarea siguranței și confortului pietonilor, dar și pentru prevenirea inundațiilor în perioadele cu precipitații abundente. În plus, montarea de noi indicatoare rutiere va contribui la fluidizarea traficului și la prevenirea accidentelor.”


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *