Prezidenţiabilul Barna vrea voturile ialomiţenilor

Distribuie articolul:

Sosit în prima zi de septembrie pe meleagurile municipiului reşedinţă de judeţ, Dan Barna, candidatul alianţei USR-PLUS a luat un prim contact cu ialomiţenii pe bulevardul Matei Basarab din Slobozia în drumul său către locul de întâlnire cu presa locală.

Flancat de vicepreşedintele filialei locale USR, Mihai Tănăsescu şi de preşedintele filialei locale PLUS, Octavian Săvoiu, candidatul la alegerile prezidenţiale Dan Barna a discutat cu oamenii şi le-a mulţumit pentru susţinerea acordată proiectului #FărăPenali dar şi pentru voturile din 26 mai, atunci când alianţa a reuşit să trimită la Bruxelles opt europarlamentari.

Dan Barna a început conferinţa de presă prin prezentarea unor statistici conform cărora Ialomiţa se află în topul judeţelor cu cea mai înaintată vârstă demografică din România, dar şi printre judeţele cu un val de exod consistent atât al tinerilor plecaţi în afara ţării cât şi a celor care pleacă în oraşele mari după terminarea studiilor. „De 30 de ani avem o clasă politică ce practic şi-a consumat energia, şi-a consumat soluţiile, de 30 de ani vedem şi în special în ultima perioadă vedem că lucrurile parcă au înţepenit. Acest fel de a face politică prin clientelism, nepotism, oameni trimişi de la partid fără nicio calificare nu mai poate să continue şi este nevoie de un lucru foarte simplu: oameni oneşti şi competenţi în conducere.”

2 milioane de oameni vor schimbarea propusă de Barna

Votul din 26 mai pentru alegerile europarlamentare a deschis un nou orizont pentru alianţa politică dintre Dan Barna şi Dacian Cioloş. Potrivit declaraţiilor preşedintelui USR, voturile a peste 2 milioane de români care cred în acest proiect politic şi într-un alt mod de a face politică îi motivează constant pe candidaţii alianţei să-şi depăşească limitele şi să lupte pentru o Românie mai bună. „Sunt 2 milioane de oameni care în 26 mai ne-au acordat votul şi care vor ca lucrurile să se schimbe de astăzi, nu peste 5 ani, nu peste 10 ani. Oamenii oneşti din sectorul public şi din sectorul privat trebuie să înţeleagă că nu există altă soluţie decât implicarea în politică alături de alianţa USR PLUS pentru că celelalte alternative sunt eternele vopsiri de gard şi schimbări de etichetă din partea clasei politice vechi care nu mai are soluţii pentru viitor. Avem ocazia de astăzi să schimbăm direcţia în care merge România!” a concluzionat Dan Barna, preşedintele partidului Uniunea Salvaţi România.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *