PP-DD Ialomița și-a ales candidatul la europarlamentare

Distribuie articolul:

Vineri, 13 decembrie 2013, începând cu orele 15.00, am fost invitați la o conferință de presă organizată de PP-DD, filiala Ialomița. În cadrul acestei conferințe, ne-a fost anunțat candidatul județului Ialomița la alegerile europarlamentare, din partea PP-DD, alegeri ce vor avea loc, cel mai probabil în luna mai a anului viitor.

Deputatul PP-DD, Caloianu Mario, ales și președinte al BPJ Ialomița în urmă cu nici două luni, a declarat : „Organizația Ialomița a avut scoruri importante la parlamentare, ne-am permis să avem un post eligibil la europarlamentare, și asta este un lucru bun, care ne promovează și ne urcă pe scena politicii, unde ocupăm locul 3, fapt pentru care ne permite să avem un europarlamentar. Pentru numirea unui candidat care va aduce prestigiu județului Ialomița, am ales ca Simona Man, președinta PP-DD, să fie candidatul nostru pentru alegerile europarlamentare. Considerăm că în felul acesta nu primim doar un post eligibil, ci și un candidat pe măsura organizației Ialomița. Personal, sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Doamna Man, este o femeie de excepție, cu calități importante politice, dar nu numai. O persoană cu coloană vertebrală, care a avut ecou, o femeie de echipă, o femeie puternică, cu niște calități excepționale în lupta politicii externe. O femeie pe care eu, personal, am numit-o, deși toți s-au așteptat să avem un candidat de aici, din Ialomița. Simpatia mea a fost spre domnul Mușat (n.r. Gabi Mușat) și credeam că este unul dintre candidații pe care i-am putea promova la europarlamentare. În urma unui dialog, am ajuns să înțelegem că este spre binele unanim al județului să avem un alt candidat, care se ne reprezinte la alegeri.” Întrebat fiind de către presă de ce totuși a ales un candidat din afara județului pentru aceste alegeri, deputatul Caloianu a răspuns : „ Nu avem o problemă de resurse umane (…) nu se pune problema că nu am găsit un om din Ialomița, pentru că aici avem oameni capabili de care suntem mândri, dar am crezut că este un moment oportun să mobilizăm forțele într-o singură direcție.”.

Cristina Ghinea

 

 


Distribuie articolul:

5 thoughts on “PP-DD Ialomița și-a ales candidatul la europarlamentare

  1. Un partid de căcat…o cufureală de otv …şi o lege electorală de rahat…a adus şi maimuţele astea pe scena politicii!!Ce să propui,tu Mario–până la europarlamentare..rămâneţi fără grup parlamentar,curvelor))

  2. Dănuţ, nu cumva noi ne cunoaştem???? Până mai ieri erai alături de noi… De ce te dai virgin când nu eşti? LINGĂULE!

  3. ,,…o femeie puternică, cu niște calități excepționale în lupta politicii externe.”- ca lumea tata, o fi din speta Anei Pauker, jidanca comunista din anii ’50? Da’, de ce nu aflam nimic despre fondatorul dan diaconescu penalul, fondatorul caruia ii poarta acest partid numele? Uitati-va cati dintre alesii pp-dd au trecut la uniunea mincinosilor, hotilor si incompetentilor!

  4. Era cu misie de la psd, alaturi de voi, in laturi si zoaiele imprastiate de usl (mincinosi, hoti, penali tradatori de neam si tara)se scalda tot timpul.

  5. E securism, dobitocilor)) Un partid creat de SRI, dobitocilor…era făcut să completeze zdrenţele pdliste…să-i facă o majoritate satanei de Băsescu)) Dar dacă jegoşii pdlişti nu făcură scor…făcu Băsescu cu Ponta..o coabitare…sub supravegherea cumătrului..de la SRI))Ce să faci cu FSNIŞTII şi securiştii..poate se joacă şi libertatea lui Năstase))) Zdrenţe…asta ppddiştii şi conservatoriii!!!Psdiştii subt prin definiţie)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *