Pompierii ialomiţeni au încă o maşină nouă

Distribuie articolul:

DSCN0406Nevoia de îmbunătăţire a dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă a determinat achiziţionarea de echipamente specifice acordării asistenţei de specialitate, atât în domeniul stingerii incendiilor, cât şi în domeniul acordării ajutorului medical calificat.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, alături de celelalte unităţi DSCN0414de gen din regiunea Sud Muntenia au fost beneficiarii proiectului a cărui valoare se ridică la peste 215 miliarde de lei vechi (mai exact 21.560.000 lei RON), un contract derulat în perioada iulie 2013 – februarie 2015.
În ziua de 03 octombrie 2014, ISU Ialomiţa a mai primit o maşină. De data aceasta este o autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mare (9.000 litri şi o valoare de peste 17 miliarde de lei vechi), în luna decembrie a acestui an urmând a mai primi o autospecială, tot de capacitate mare (7.000 litri şi o valoare de aproape 13 miliarde de lei vechi), astfel încheindu-se procesul de modernizare a bazei tehnico-materiale de care se vor folosi pompierii în greaua lor misiune, aceea de prevenire şi stingere a incendiilor.

(I.G.)

Distribuie articolul:
Citește și articolul:   Maratonul vaccinării pregătit şi în Ialomiţa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *