Poliţiştii nu cumpără de la Kaufland?!

Distribuie articolul:

De cel puţin 4 (patru) ori i-am rugat pe reprezentanţii Poliţiei Ialomiţa să ia măsurile prevăzute de lege, astfel încât revoltător de nefireasca balansare a maşinilor să nu mai determine conducătorii auto să transmită toate urările „de bine” atât către managerii magazinului, cât şi către poliţiştii de la Rutieră.Explicându-le că din cauza căldurii şi, zic unii, a proastei calităţi a materialelor asfaltul Sensului Giratoriu din faţa magazinului Kaufland Slobozia, maşinile se hurducăie de-o manieră destul de periculoasă, dacă e să ne gândim la „patinoarul” ce stă să se desăvârşească pe drumuri odată cu venirea iernii, de fiecare dată i-am auzit pe interlocutori promiţându-mi că în cel mai scurt timp se va rezolva această „chestie”…Cum cel puţin o dată pe săptămână merg la cumpărături, iar Kaufland este de preferat, nu neapărat datorită preţurilor mici (care nici nu sunt mai mici decât în altă parte, fie vorba între noi!) sau datorită calităţii superioare a produselor, ci datorită comasării mărfurilor sub acelaşi acoperiş, ceea ce conduce la pierderea a mai puţin timp, mi se întâmplă ca tot de-atâtea ori să mă şi simt că SPR (Serviciul Poliţiei Rutiere) nu-şi face pe deplin datoria pe care o au pentru conducătorii auto care trebuie să se deplaseze în siguranţă pe drumurile publice. Totodată, mă întreb de unde şi-or procura poliţiştii cele necesare traiului, de nu-i revoltă bălăngănirea viscerelor lor şi, desigur, a produselor, pe care cumpărătorii şi le aşează mai precaut, de teamă să nu li se spargă ouăle, sticlele şi borcanele…În week-end, ca de obicei, am fost la Kaufland şi, când am ieşit din parcarea magazinului, intrând în sensul giratoriu şi-apoi ieşind, am fost tentată să repet apelul telefonic către „Organ” pentru a mă plânge de starea proastă a carosabilului. Doar că, dându-mi seama că prea mă comport ca o slugă imbecilă, mi-am zis că mai bine scriu, astfel făcându-mi datoria faţă de cei care, nu o dată, m-au rugat să le zic „de la obraz” poliţiştilor că nu aşa fac omologii lor din ţările civilizate, fapt pentru care de-aia şi au aceea salarii mai mari şi recunoştinţă liber exprimată, determinată fiind de comportamentul cu-adevărat responsabil al „Organului”…

Ionica Ghinea


Distribuie articolul:

15 thoughts on “Poliţiştii nu cumpără de la Kaufland?!

 1. Ionica draga,hai ca m-ai facut sa rid ceea ce e mare lucru in ziua de azi: „balanganirea viscerelor”.Mai dai in ma-sa de prosti.Mergem cu patinele sau cu saniutele la iarna.Traim ecologic.Cu ocazia asta le urez anticipat slobozenilor sarbatori fericite ca cine stie cind ne mai auzim si incercati sa folositi un brad reciclabil nu d’ala naturel,fie-va mila de natura,bre.

 2. Ete, d-aia nu mai poate creste organul in tara asta? De ce sa ne miram, cand nici nu s-a dat in folosinta o noua strada, iar organul (ne)balanganit iar nu isi poate face datoria, avand semafoarele puse in intersectie, dar nepornite? De unde atata normalitate in tara asta, cand amenzi prescriu stimabilii, dar nu le e rusine sa amendeze pe cine trebuie? Nici sa nu va mire ca nici semafoarele nu sunt in intersectie, dar pe cine mai doare?Azi dadeau amenzi unuia care isi parcase masina , adevarat, neregulamentar, dar daca ii faceai o poza ai fi vazut de la o posta ca nu incomoda pe nimeni, iar la 200 de metri era ambuteiaj ! Sa fac eu ceva in bunele lor maniere, ca nu se poate face pe organ, nu de alta, dar sa nu miroasa apoi !!! Iar in legatura cu marea tremurare inainte de a intra in oras, eu spun ca e un semn prevestitor…sa cunoasca rumanul ca nu se intra bine si esti deja agasat pe strazi. Avem strazi, dar pana si carutele se sperie…si sa incheiem intr-o nota optimista si cu un slogan la moda, mai nou…DESPRE CE VORBIM? Porci rusinati nu am vazut !

 3. Cei de la drumuri nimic?Este doar al Kaufandului sensul giratoriu sau asteptam de la privati sa ne repare drumurile?Iar ii prinde iarna nepregatiti pe pariu pe cei de la drumuri.

  1. Domnule VIO, atâta te-ntreb: Adică proprietarul terenului a băgat banii la teşcherea după ce consilierii i-au acceptat introducerea în intravilan a terenuklui arabil, patronul Kaufland bagă bani zi de zi în conturile firmei şi-n propriul portofel, iar dumneata vrei ca de la bugetul (la care nu a venit şi nu vine cine ştie ce bani, nici din partea proprietarului de teren şi nici din partea Kaufland ) să se mai şi scoată bani pentru ca noi, cumpărătorii, să nu ne mai „bălăngănim” când mergem să tot cumpărăm, dând bani mulţi pe produse…destul de proaste din punct de vedere calitativ?

 4. Giratoriul este un exemplu de incompetenta la care se adauga lipsa de colaborare intre institutii.
  Am discutat cu un sef nou si tanar de la circulatie care era insotit de un comunitar si un civil.L.am atentionat ca de.a lungul Bdului Unirii la efectuarea virajului dinspre CCSindicatelor catre parcarea E 14 vizibilitatea este blocata de acele indicatoare montate PROST. La blocarea vizibilitatii contribuie si acel vas ornamental asezat dpdv al sigurantei circulatiei total neinspirat.
  Reactia tanarului sef circulatie??? O mare hlizeala alaturi de dadaistii de langa el si ” sa vorbesc cu Oprescu ha ha ha ,hi hi hi !!!!!”
  Esti penibil maimutoiule in uniforma cu asa atitudine! Sef ! Halal !
  Pune osul la treaba- nu pierde timp sa ne urmaresti pentru a ne pedepsi ca avem curajul sa te abordam .
  Ca din salariile noastre se platesc salariile voastre……

 5. iac-asa….semafoarele sunt instalate dar greseala primariei a fost ca a reconfigurat intersectia si nu s-a mai potrivit softul cu sincronizarea,si akm sta dupa nus ce electronist de la bucuresti sa scrie noul soft pe plaka

 6. no name, semafoarele din SLOBOZIA SUNT O RUSINE , iti pot da trei exemple ca sa vezi ca problema lor e mai veche…numai in intersectia de care aminteam era o idiotenie demna de un film de comedie…cand ieseai din parcarea de la Select, catre Banca Transilvania, pentru a vira la stanga catre Primarie…surpriza, nu era semafor… iar daca voiai sa eviti intersectia, daca veneai dinspre spital, faceai stanga, catre Select, dar culmea, cand sa iesi din parcare, ioc semafor )))… iar daca vrei sa cauti tu, numai la alte semafoare, iti pot da inca unul aiurea amplasat. este semaforul de la gara, unde daca vii dinspre Muzeul Agriculturii si vrei sa te duci spre Casa de cultura, chiar nu stii daca e semafor pentru a vira la dreapta…CU ALTE CUVINTE, ORICAT AI VREA SA DAI VINA PE SOFT, eu cred ca e un moft !!! Sa nu mai spun ca au stat ca sa amenajeze noua piata , cateva saptamani, timp in care se putea rezolva si softul…dar asa suntem noi…SI, pun pariu, semafoarele din intersectia cu pricina nu vor fi miscate cum e normal, adica la coltul intersectiei, nu inainte cu 20 de metri uneori !!!

 7. ai dreptate iac-asa doar i-ti zikeam de ce nu merg…alt semafor,cand vi din piata mare stay la rosu de iti vine sa o iei pe jos iar verde sta 10sec

 8. Adica banii aia de la buget care de accord sunt putini dar gospodariti bine ar fi destui.Propietarii sunt afaceristi este normal sa se gandeasca la profit,cu ce baza legala ar putea interveni pe domeniul public la reparatii?

 9. Semafoare… Despre dubele de marfa parcate ca naiba,(OBTUREAZA SEMAFOARELE) in jurul tuturor semafoarelor de la „Central” …??? Somn usor militienilor,somn usor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *