Pentru Cora, oricând, cu plăcere!

Distribuie articolul:

Trecând astăzi prin zona de sud a Sloboziei, am observat că circulaţia era închisă pentru maşini pe strada Răzoare. De ce? Simplu…se lucrează după cum ne arată și imaginea alăturată. Pentru ce? Pentru că exact pe mijlocul ei se lucra de zor, evident. Cum îi stă bine unui jurnalist am coborât din maşină să văd despre ce este vorba, am încercat să fac o poză. Numaidecât a apărut lângă mine un domn curios să afle care este motivul pentru care încerc să imortalizez scena. Nu vă gândiţi că era un alt cetăţean nemulţumit de situaţie, era bineînţeles unul dintre muncitorii care îşi faceau „datoria” de a da şi mai multe găuri în asfaltul oraşului nostru şi-aşa destul de batjocorit de autorităţile locale. Am întrebat politicos ce anume s-a întamplat, dacă s-a spart vreo conductă sau se înlocuiesc cumva alte instalaţii de apă. Răspunsul dat a fost ,, vă rog eu nu mai insistaţi d’şoară că şi-aşa nu avem autorizaţie să oprim circulaţia, avem doar pentru a săpa, dar cum drumul este foarte îngust (…) nu vrem probleme”. Mărturisesc că nu mă aşteptam la atâta sinceritate și, în același timp, la atâta tupeu din partea unui reprezentant al unei firme din afara judeţului contractată nu pentru a schimba conductele necesare pentru ,, apa lui Ionașcu” ci pentru a trage curent electric prin subteran până dincolo de ANL-uri, și anume pentru viitorul hipermarket Cora. Bun! Deci spargem strada, tragem curent pentru o firmă și apoi cine repară strada?! Domnul respectiv a promis că drumul va fi reparat după terminarea lucrărilor. Eu însă prefer să rămân sceptică până când voi vedea cu ochii mei șoseaua reparată fie ea măcar la aceleași standarde ca înainte.

Cristina G.

 

 

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Pentru Cora, oricând, cu plăcere!

  1. aveti perfecta dreptate stimata doamna.in acest oras se sparg strazile de toti care au de facut cate ceva si asa raman. nimeni nu mai controleaza daca strazile au fost aduse la starea lor initiala de dinaintea spargerii .in cel mai bun caz se aduce 1-2 roabe de nisip cu pietris care la prima ploaie se se apala si asa ramane strada distrusa.exemplu str. stefan cel mare, independentei ,ionel perlea etc

  2. Pai, haideti sa vedem reactia primarului usl si a viceprimarului usl, acum, ca ati scris si Dvs. ar trebui sa reactioneze. O fi situatia ,,sub control”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *