Pe 19 iulie 2013, după 30 de ani, se sună iar „de intrare” pentru unii dintre foştii elevi…

Distribuie articolul:

 * Acest APEL către foştii colegi ne-a fost transmis spre publicare şi eu, nostalgică, mă grăbesc să-l trimit spre cei pe care colegul lor plecat „afară” vrea să-i revadă.        

… LA REVEDERE ! ne-am zis cu toţi într-o zi plină de lumină.
Era soarele lui iunie care ne încălzea sufletul, sau emoţia despărţiri? nu ştiu să vă spun acum, voi poate ştiţi mai bine, dragi mei colegi de clasă.
Frăgezimea vârstei ne balansa între entuziasm şi responsabilitate.  Eram cu toţii nerăbdători să gustăm viaţa, să zburăm, fără să ştim ce ne aşteaptă şi ceea ce ne va oferi anii care vor urma. An după an am păşit în timp, am avansat şi am ezitat, am câştigat şi am pierdut, am împlinit vise şi am construit amintirii.. O viata de om, toate puse la un loc… Vârsta nu mai are frăgezimea de atunci, sufletul în schimb este la fel de entuziast. Dar acum ştim de ce. Este emoţia revederii după cei 30 de ani care au trecut de atunci.
Pe 19 iulie 2013 se sună iar „de intrare” pentru aceia dintre noi care sunt nerăbdători să reînvie emoţiile de odinioară, să se privească în ochi, să-şi simtă inima cu bătăile ei puternice din cauza emoţiei revederi, unii pentru întâia oară după 30 ani, alţii după o lungă perioadă de timp de când nu s-au văzut, să-şi salute profesorii şi, mai ales, să se simtă din nou adolescenţi.
Dragilor ex-colegi şi, unii, actuali prieteni, absolvenţi ai clasei a XII-a B a Liceul Industrial nr. 2 Construcţii, profil Electrotehnic din Slobozia (Ialomiţa), actual Al. Ioan Cuza, dacă amintirile încă vă copleşesc, veniţi să le depănăm împreuna şi să ne spunem din nou cu aceeaşi emoţie a despărţiri…La revedere în 2013 . Veniţi în data de 19 Iulie 2013 la ora de dirigenţie împreună cu stimatul nostru domn diriginte Papacu şi la petrecerea din noaptea zile de 19 Iulie la restaurantul „Lacul Iezer” situat aproape de oraşul nostru Slobozia, pe şoseaua spre Ţăndărei. Dacă acest discurs v-a convins, nu mai staţi pe gânduri, puneţi mâna pe telefon sau scrieţi un e-mail organizatorilor pentru a reîntregi promoţia 1983 la REVEDEREA de 30 de ani. Dacă nu aţi fost convinşi, poate citiţi încă o dată şi … cine ştie?..email-uri ;paulursachescu@yahoo.com , papacu1956@yahoo.com floreamarius2006@yahoo.com sau puteţi suna la tel. 0343078057 seara, după ora 20ºº oricând…
Cu stimă şi respect vă salut pe toţi şi vă aştept şi pe facebook VIRTUALCLASA LICEU…


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *