Patronatele SOLICITĂ Premierului Marcel Ciolacu să iniţieze un dialog serios!

Distribuie articolul:

COMUNICAT DE PRESĂ

Uniunea Națională a Patronatului Român (prima confederație patronală înființată în România) își manifestă speranța și încrederea că alianța politică aflată la guvernare va lua cele mai corecte și înțelepte măsuri pentru dinamizarea activității economice a României.

Referindu-ne în primul rând asupra măsurilor cu impact asupra mediului de afaceri din România, acesta, la rândul său, jucând un rol major în evoluția economică a țării noastre.

Propunem premierului, Marcel Ciolacu, reprezentanților guvernului României, inițierea unui dialog serios, profund cu adevărații reprezentanți ai mediului de afaceri din România: Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Confederația Patronală CONCORDIA, Uniunea Națională a Patronatului Român, Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România, Uniunea Generală a Industriașilor din România 1903, Consiliul Investitorilor Străini din România, Romanian Business Leader.

Numai o consultare în bloc cu acești reprezentanți ai mediului de afaceri va avea o dimensiune reală a ceea ce înseamnă consultarea mediului de afaceri din România.

Facem de asemenea apel la toți reprezentanții mediului de afaceri din România să strângă rândurile, să coopereze pentru a avea cu adevărat forță în reprezentarea mediului de afaceri românesc.

Menționăm că, la nivelul celor 41 de județe ale României, 206 organizații patronale și corpuri profesionale au semnat un Acord de Parteneriat pentru a reprezenta împreună interesele companiilor private și a corpurilor profesionale din județele țării.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *