Patriarhul Daniel, despre situația maidanezilor: Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material

Distribuie articolul:

 

 

Un singur om valorează mai mult decât întreg universul material, susține Patriarhul BOR, Daniel, vorbind duminică despre ocrotirea celor expuși violențelor venite din partea câinilor maidanezi. „Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material. Toate galaxiile nu valorează cât sufletul unui om, pentru că numai omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu cel veşnic viu, numai el a fost chemat la iubire şi fericire veşnică, în comuniune cu Dumnezeu”, a afirmat Patriarhul la finalul Sfintei Liturghii de la Catedrala Patriarhală, în ziua Naşterii Maicii Domnului, citează Agerpres. Capul bisericesc a menţionat că se roagă pentru pace şi pentru ocrotirea copiilor expuşi, mai nou, violenţei venite din partea câinilor maidanezi.


Distribuie articolul:

9 thoughts on “Patriarhul Daniel, despre situația maidanezilor: Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material

  1. Are dreptate escrocul. Dumnezeu l-a „creat” pe OM după chipul şi asemănarea Sa, iar pe CÂINI după chipul şi asemănarea jarlei din fruntea B.O.R..

  2. Sorine esti dus, frate….daca nu zicea nimic spuneai ca BOR tace si ca e mana in mana cu ONG-urile, daca a zis ceva jignesti….oare tu nu esti tot javra in cazul asta?

  3. Destul de crud Patriarhul ! Sa inteleg ca animalele nu au suflet ? Mi-ar fi placut sa indemne la bunatate , la intelegere si la adoptii reale din partea iubitorilor de animale . Acum e momentul sa actioneze , daca sunt sinceri .Nu doar sa arunce resturile de mancare pe langa blocuri!

  4. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

  5. Eu nu vad unde pomeneste de caini maidanezi printre cele spuse.
    Si nu stiu cum unii dintre voi va puteti numi „oameni”. Nu va e rusine?

  6. Cuvintele patriarhului fac parada de o intelepciune gaunoasa izvorita probabil din spiritul practic mult prea vulgar de care da dovada sfinta biserica in actiunile sale de propasire materiala mai degraba decit spirituala din timpurile actuale. Uita ca animalele au vegheat aparitia pe lume a pruncului Isus, ca l-au incalzit cu rasuflarea lor calda in iesle si ca magarusul l-a purtat atunci cind era in pintecul mamei cit si in drumul sau spre Ierusalim, calatorie in timpul careia si-a impartasit aproapelui sau din generozitatea, intelepciunea si caldura sufleteasca de care poate ca n-am fi avut parte daca bebelus fiind ar fi inghetat la -15 grade sau s-ar fi taiat la picior intr-o tabla ruginita, n-ar fi gasit vaccin antitetanos la drogheria din colt, ar fi facut septicemie si la ora actuala am fi recitat versuri din Coran si toata Europa ar fi stat cu valul pe fata si cu mitraliera in traista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *