Parlamentarii şi consilierii liberali ai Constanţei dau de ştire c-au făcut…!

Distribuie articolul:

*  Toate partidele ar trebui să-şi afişeze „agenda de lucru” în teritoriu! Astfel, am şti şi noi, cetăţenii, votanţi sau nu, dar contribuabili, ce fac senatorii şi deputaţii pentru Circumscripţiile în care au fost aleşi, nu?       

Dintr-un COMUNINICAT DE PRESĂ remis ziarului Ştirea, am aflat că deputatul Marian Crușoveanu a fost invitat la recepția oferită de ambasadorul Japoniei în țara noastră. Invitația a fost primită în calitate de membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Japonia. ,,Mulțumesc Excelenței Sale Hiroshi Ueda, ambasador al Japoniei în România, pentru invitația de a participa la evenimentul festiv de celebrare a zilei de naștere a împăratului țării domniei sale.
Cei peste 100 de ani de relații diplomatice dintre România și Japonia se bazează pe prietenie și respect reciproc, valori și interese globale comune.
Recepția oferită marchează buna deschidere și colaborare instituțională dintre cele două state, iar interesele economice și dezvoltarea relațiilor interstatale sunt subiecte mereu de actualitate,’’
a anunțat deputatul Marian Crușoveanu.

Consilierul municipal Costin Avătavului anunță finalizarea unor proiecte inițiate în urma discuțiilor din teren

,,Încep să se finalizeze proiectele din cartiere, proiecte inițiate în urma discuțiilor pe care le-am avut cu dumneavoastră.
Solicitările de reabilitare a infrastructurii din zona Aleea Topolog au venit atât de la conducătorii auto cât și de la pietonii care tranzitează zilnic această zonă. Lucrările au constat în: asfaltarea carosabilului, construirea de trotuare noi și refacerea aleilor din fața blocurilor.
Vă mulțumesc pentru implicare și ne vedem la următoarea întâlnire în cartier,’’
a anunțat Costin Avatavului, consilier local municipal PNL Constanța.

Consilierul Mihaela Andrei,  discuții și întâlniri cu constănțenii 

Consilierii municipali PNL Constanța mențin în permanență legătura directă cu locuitorii orașului.
Discuțiile din teren se concretizează apoi în proiecte și lucrări pe care administrația locală le realizează.
La sfârșitul săptămânii, consilierul local municipal Mihaela Andrei s-a deplasat pe teren împreună cu viceprimarul Ionuț Rusu:
,,Nu trece week-end fără ca eu să iau la pas cartierul de care sunt responsabilă. Însoțită de domnul viceprimar Ionuț Rusu am revenit la problema semnalată în nenumărate rânduri, anume str. I.L Caragiale și accesul la această zonă.
După ani de zile și cereri peste cereri, în mandatul administrației liberale se fac pași importanți în soluționarea acestei probleme, mutarea stâlpilor fiind lucrarea cea mai anevoioasă. Am convingerea că locuitorii zonei vor putea circula în condiții firești, cât mai curând,’’
a precizat consilierul PNL, Mihaela Andrei.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *