Pagini Naţionale – un ghid folositor în afacerile tale!

Distribuie articolul:

În luna ianuarie 2016 a fost publicată cea de-a XXIV– a ediţie a ghidului de afaceri Pagini Naţionale, singurul ghid de afaceri naţional din România care furnizează constant cele mai noi şi actualizate contacte de business.
Pagini Naţionale rămâne un produs de elită în comunicarea B2B, dovada stând în numărul mare de contacte de afaceri generate de acest produs emblemă al mediului de afaceri românesc, ediţia curentă înglobând experienţa acumulată în 24 de ani de prezentă pe piaţă. Anul acesta observăm cu interes un apetit crescut al clienţilor pentru print în segmentul comunicării B2B şi nu numai ne-a declarat Iulian Boantă, Managing Partner Directories Management Systems
Unicul ghid de afaceri publicat la nivel naţional se bucură în noua ediţie de Cuvântul Introductiv al Preşedintelui Camerei de Comerţ a României – Dl. Mihai Daraban şi include un content complet actualizat, o secţiune nouă de informare în colaborare cu Institutul Naţional de Statistică şi un nivel al tirajului crescut cu 40%.
Distribuţia ghidului continuă iniţiativa pornită anul trecut fiind complet gratuită şi targhetată factorilor de decizie din companiile şi instituţiile de top din România, direct prin curier, iar secundar prin multiple puncte de interes precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituţii şi autorităţi publice, în ambasade, consulate precum şi la târguri şi expoziţii.
„Anul acesta capitalizăm pe creşterea produselor print şi dezvoltăm şi piaţa produselor B2C – local, sprijinind IMM-urile dintr-un număr mare de sectoare de activitate să intre în mod eficient şi profitabil în contact cu persoanele fizice direct interesate de produsele şi serviciile lor. Ghidul RoLocal şi noua achiziţie Ghidul Oferte Speciale vor aborda un concept de proximitate şi de informaţie utilă 360 grade, susţinând eficient afacerile locale” ne-a declarat în încheiere Iulian Boantă.
Mai exact, în august DMS îşi va consolida poziţia de lider pe piaţa instrumentelor de promovare din România prin noi produse print – roLOCAL, dedicat în prima etapă pieţei de tip B2C locale din Bucureşti iar ulterior urmând a fi lansat în alte 6-7 oraşe mari din România, în completarea proiectului online rolocal.ro. Va fi un produs de proximitate, adresat persoanelor fizice din zona respectivă şi va conţine pe lângă furnizori de produse şi servicii, informaţii utile de interes public, evenimente, servicii speciale, non-stop etc., urmând a corela strategia sa de apariţie cu deja cunoscutul ghid Oferte Speciale, în curs de relansare.
Directories Management Systems este o companie cu capital românesc, alcătuită dintr-o echipă de profesionişti cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul ghidurilor clasificate şi activităţi B2B. Are ca principală activitate publicarea de ghiduri clasificate în print şi online şi facilitarea contactelor de afaceri între firmele din România şi nu numai. Publică verticale în diferite sectoare de activitate, procesează şi gestionează baze de date B2B clasificate şi actualizate în permanenţă şi dezvoltă produse software complexe şi aplicaţii de mobil.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *