Oraşul Ţăndărei are un nou vice…

Distribuie articolul:

* Cu care primarul nu are voie să vorbească, deoarece vicele este martor în dosarul în care a fost judecat tandarei primarprimarul. Cum o să colaboreze cei doi? În ciuda Justiţiei, zic unii!

Aşadar, oraşul Ţăndărei are un nou vice. Nu novice! Novice nu este, fie şi numai din cauză că actualul vice a mai fost tot vice şi, aşa după cum spun gurile rele, băiatul „chiar e uns cu toate alifiile”. Marin Popa este, deci, viceprimarul oraşului condus de condamnatul Cristian Roman care, în ciuda zeiţei Dreptăţii, este tot primar. Celor cărora nu le este cunoscută povestea cu dosarul, cu arestul de ochii lumii, cu băşcălia arestului la domiciliu şi, finalmente, cu întoarcerea lui Cristi Roman la locul faptei, le facem o foarte scurtă prezentare: În toamna anului trecut, primarul a fost arestat. La dosarul cauzei, procurorii au motivat că edilul-şef Cristi Roman şi şeful Biroului de achiziţii publice din Primăria Ţăndărei, Costică Ionescu, erau suspectaţi că şi-ar fi exercitat în mod defectuos atribuţiile de serviciu. În sensul că ar fi încheiat contracte pentru executarea unor lucrări edilitar-gospodăreşti, fără a respecta normele legale în domeniul achiziţiilor publice şi ar fi făcut plăţi din bugetul public pentru lucrări care în realitate nu au fost făcute. Anchetatorii au mai menţionat atunci şi că pentru a da o aparenţă de legalitate acelor contracte, dar şi pentru a ascunde faptele, cei doi au întocmit, ulterior, mai multe documente în fals. Au urmat, cum spuneam, sentinţele. Sentinţe, aşa cum este cea a controlului judiciar, sunt urmate de interdicţii. Printre interdicţii, în dosarul 3289/229/2014, Tribunalul Ialomiţa prevede şi pe aceea de a nu se apropia de martorii în dosar. Printre martori, apare şi Marin Popa. Adică, actualul viceprimar. Care, repet, a fost viceprimar şi în timpul în acre primarul săvârşea faptele pentru care a fost cercetat, apoi „săltat”, pentru ca în final să fie condamnat şi…nu prea! Cine este Marin Popa. Este un liberal care, din cauză că ar fi avut de-a face cu (ne)respectarea Ordonanţei 55 cea referitoare la „traseismul politic” a fost nevoit să ajungă independent! Cel puţin aşa susţine Petrache, cel căruia Popa i-a luat locul, acesta din urmă reintrând în graţiile primarului cu care se cam ciondănise, măcar la momentul la acre aveau loc investigaţiile procurorilor! Cum încurcate-s căile domnului primar, dar şi ale vicelui, azi titrăm doar că, în sedinţa ce s-a desfăşurat aseară, 26.11.2015, votat de 11 consilieri locali (9 de la PSD, implicit primarul care este Roman) şi având doar patru voturi nule, Marin Popa a devenit viceprimarul oraşului Ţăndărei. Ce înseamnă pentru localitatea această …rocadă mică, o să vă (tot) spunem !


Distribuie articolul:

One thought on “Oraşul Ţăndărei are un nou vice…

  1. Daca tot scrieti articole defaimatoare la adresa primarului din Tandarei ar trebui ca domnul Petrache sa va documenteze mai bine. Primarului Roman i-au ridicate restrictiile in ceea ce priveste martorii ,a ramas cu interdictie doar Popa care a fosta audiat deja urmand ca primarului sa-i fie ridicata restrictia care o are fata de Popa. Cat priveste traseismul,sa ne ierte Dumnezeu ,dar domnul Petrache a venit in psd pe usa din dos ,gonit din png,ul condus Balea asa ca ne puteti cita pe oricare altul din oras mai putin pe domnul Petrache. Va propun ca in cazul primarului Roman sa lasati instantele de judecata sa se pronunte inainte de arunca cu vorbe grele iar inaite de a-l cita pe domnul Petrache incercati sa culegeti informatii reale si din alte surse cu mult mai serioase ,nu il mai luati pe domnul Petrache de bun pentru ca s-ar putea sa ajungeti la concluzia celor doua partide care l-au exclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *