Nu eşti pe facebook, citeşte aci, pe site!

Distribuie articolul:

NICĂIERI în lumea civilizată NU se cheltuiesc banii PUBLICI pentru întreţinerea maidanezilor, ca la azil, până mierlesc de bătrâneţe!!! În toate ţările adăpostul e pentru o perioadă de tranzit, fie către cei care adoptă câinii din adăposturi, fie către eutanasiere… „În alte ţări sistemul de adopţie este bine pus la punct” zic iubitorii de câini (numai de câini, reţineţi, căci pe celelalte animale le consumă) considerând că e de datoria altora „să facă ceva”? Eu cred că întreţinerea maidanezilor în adăposturi TREBUIE să fie ÎN RESPONSABILITATEA ONG-urilor!!!!! Eu NU MAI VREAU să-l plătesc pe primar ca să stea „dupe” coada maidanezilor. De ce pe iubitorii de animale şi pe reprezentanţii ONG-urilor care au făcut afaceri oneroase cu Statul, nu-i auzim declarând: NICI NOI NU MAI VREM CÂINI PE STRĂZI, aşa că HAIDEŢI să luăm animalele astea la noi în apartament, în casă, în vilă, în curte ??? PÂNĂ ACUM, de fiecare dată când se discuta problema câinilor de pe străzi, numai „iubitorii de câini” reprezentanţi ai ONG-urilor mafiote erau vocali, în emisiuni de televiziune. De data aceasta, UITE CĂ ŞI CEILALŢI, cei care NU MAI VREM CÂINI PE STRĂZI, au ieşit în stradă, acolo, în Bucureşti. Deci, SE POATE! Copiii aceştia pe care-i vedeţi în această fotografie SUNT marcaţi pe viaţă DIN CAUZA mafiei care, de 23 de ani, se înfruptă din purcoiul de bani alocaţi pentru pretinsa activitate de eradicare a flagelului care a pus stăpânire pe România. 

 


 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Nu eşti pe facebook, citeşte aci, pe site!

  1. Da doamna Ghinea,declansati Jihadul ca altfel nu se mai poate,trebuie s-o facem cu miinile noastre curate ca ne-au innebunit de tot.Ca mi-a zis si baietelul meu,mama,cind plecam noi seara la plimbare cu masina sau cu taxiul nostru,mai dam asa,din greseala peste cite o javra d-asta hidoasa,si daca are si pui cu atit mai bine,salvam omenirea.Si tot din culpa poate mai nimerim si cite un nemernic d-asta de iubitor,n-o sa-i simta nimeni lipsa, important e sa nu fie pe trecerea de pietoni.Fir-ar mama lor a dracu’ de neocomunisti,si tot asa si mamele alora cu balenele,ce ne trebuie noua balene si a lu’ Simon ala cu vulpile si bursucii,la ce sint bune vulpile si bursucii si a lu’ Steve ala de l-a intepat mortal in inima pisica,alta data sa se invete minte.Da doamna Ghinea,stiam eu ca va iubesc da’ nu stiam de ce.Si daca v-ar fi placut si animalele ati fi fost perfecta.

  2. @ mama ultragiată Mămico,dacă-ţi e bărbatul plecat la muncă-n străinătate sau doarme ca boul pe coadă de-ţi sunt hormonii tulburi,şi te apucă scrisul…io zic ca seara la plimbarea cu maşina,să opreşti şi să iei căţelu’ acasă…s-aibe şi copilul tovarăş de joacă ziua iar tu s-ai somnul liniştit noaptea şi dimineţile senine!!!Ai totuşi grijă să alegi un maidanez necastrat…dacă cin’ te ţine e un bou…de bărbat)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *