NOI vorbim, iar EI câştigă!

Distribuie articolul:

mobile 2 Bucureşti, 28 aprilie 2015. Grupul Orange anunţă astăzi rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2015. Indiferent când vor anunţa rezultatele şi celelalte reţele de telefonie mobilă, un lucru e cert pentru cei ce analizează fenomenul. Şi-anume: românii stau mult de vorbă la telefon. Şi din această „fiţă”, nu ei sunt cei care au de câştigat!
Potrivit unui comunicat de presă, veniturile înregistrate de Orange România în primele trei luni ale anului au fost de 221 milioane de euro. Dacă excludem impactul măsurilor de reglementare veniturile au avut o creştere de 6,4% faţă de perioada similară a anului anterior. Aceasta subliniază performanţa companiei, în condiţiile în care în ultimul trimestru al anului 2014 creşterea a fost de 4,5%. La 31 martie 2015, Orange România avea 10.364.683 de clienţi. În primul trimestru al anului, traficul de internet pe mobil s-a dublat comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, pe măsura intensificării vânzărilor de tablete şi smartphone-uri cu 60% şi, respectiv, 50% faţă de primul trimestru al lui 2014.
De 13 ori mai mulţi utilizatori ai serviciilor 4G
Şi în cazul vânzărilor de terminale 4G trendul crescător se păstrează, în strânsă legătură cu adopţia internetului la viteze 4G. În luna martie, consumul de internet la viteze 4G a crescut de 10 ori faţă de luna martie a anului trecut, înainte de extinderea masivă a reţelei Orange 4G. În primele 3 luni ale anului, în reţeaua Orange s-au înregistrat de 13 ori mai mulţi utilizatori ai acestui tip de servicii faţă de perioada similară a lui 2014. Din totalul acestora, 30% sunt în Bucureşti. În prezent, reţeaua Orange oferă acces la internet mobil la viteze 4G pentru 65% din populaţia totală şi 94% din populaţia urbană a României.


Distribuie articolul:

One thought on “NOI vorbim, iar EI câştigă!

  1. EXEMPLU DE EXCELENTA – PSD -Consiliul Local al Primaria com. Dridu din Jud.Ialomita
    RESPECTAREA DREPTURILOR CETATENILOR ,
    Ia uita-te stimata redactie si vezi cum respecta drepturile cetatenilor Primarul PSD din comuna Dridu,jud.Ialomita. Ia citeste dumneata d.le Ponta : NOTA DE CONSTATARE NR.2471 din data de 19.02.2015 -Prefectura Ialomita. O gasiti pe Google… Ia vezi cum este cu drepturile cetatenilor respectate. Ia mai fa o documentare si vezi ce sa intamplat in urma acestui control. Vezi cum Prefectul de Ialomita d.l, Gigi Petre doarme in bocanci. Dar ce sa mai speram de la PSD ??? In teritoriu este dezastru dar te faci ca nu vezi d.le Ponta ! In afara faptului ca singura solutie este DNA ! Vorbiti de egalitate ! Este legalitate cand mergi la o primarie locala , unde faci cereri peste cereri pentru rezolvarea unor probleme iar primarul si bugetarii te sfideaza. Egalitate ???? Chiar aveti tupeu ! Grav este ca in urma acestei nota de constatare nu sa intamplat nimic, ba mai mult sau accentuat !

    Nimeni din cadru Prefectura jud.Ialomita, nu a miscat un deget,De Comisie de disciplina nu este si nu exista cum nu a existat !

    Actualmente au un control de la ministerul de interne la nivel de prefectura dar pe care-l tin ascuns de presa cat si de opinia publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *