Noi detalii în cazul poliţistului local implicat într-un scandal la început de an

Distribuie articolul:

Poliţia Locală Slobozia este iarăşi implicată într-un scandal de proporţii după ce în anul 2017 a fost implicată în unul de nivel naţional ca urmare a faptului că un slobozean a fost amendat pentru flatulenţă „scăpată” în preajma unui poliţist local. De această dată însă, instituţia publică aflată în subordinea Primăriei Slobozia a început anul în forţă după ce unul dintre angajaţi s-a răfuit cu câţiva bărbaţi în mijlocul străzii având asupra sa o ţeavă de plastic şi în timp ce era sub influenţa licorilor bahice.

Şirul evenimentelor

În data de 04 ianuarie 2021, în zona blocului MB6 a avut loc o altercaţie între un angajat al Poliţiei Locale Slobozia şi un grup de cetăţeni format atât din bărbaţi cât şi din femei. Surse din cadrul anchetei au afirmat pentru ziarul Ştirea faptul că un poliţist local aflat în afara orelor de lucru, fiind deranjat de zgomotul produs de respectivul grup şi aparent fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, după un schimb de replici acide de la balconul locuinţei personale cu cei care perturbau liniştea publică, poliţistul local a coborât la parterul blocului „înarmat” cu o ţeavă de plastic, fiind hotărât să-şi facă singur dreptate. Din informaţiile disponibile până la acest moment, acesta a agresat o persoană de sex feminin iar ulterior acesta a fost lovit de mai multe ori de câţiva bărbaţi din respectivul grup. În ciuda declaraţiilor iniţiale oferite de cetăţenii din respectivul grup potrivit cărora poliţistul a fost împins numai, aceleaşi surse afirmă că există înregistrări video în care se observă o serie de lovituri încasate de George Tudor, poliţistul local implicat în altercaţie.

Din informaţiile obţinute „pe surse”, în urma acestui scandal poliţistul a ieşit cel mai „şifonat” din această altercaţie, suferind multiple traumatisme în zona capului, în special în zona maxilarului, fiind internat într-un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale. De cealaltă parte femeia lovită de poliţistul local a obţinut un certificat medico-legal din care reiese că rănile provocate de poliţist vor necesita îngrijiri medicale pe parcursul a 7 zile.

Primarul Sloboziei a solicitat o anchetă internă în acest caz

O astfel de atitudine a angajaţilor Poliţiei Locale Slobozia este inacceptabilă, indiferent dacă aceştia se află în exerciţiul funcţiei sau nu. Poliţiştii locali sunt angajaţii comunităţii tocmai pentru a asigura ordinea şi liniştea publică şi este inadmisibilă o astfel de abatere de la principiile pe care a fost clădită instituţia Poliţiei Locale.

Am solicitat conducătorului Poliţiei Locale Slobozia să convoace comisia de disciplină care să analizeze faptele petrecute, fiind primul pas pentru sancţionarea angajatului instituţiei. Locul unor oameni care au o atitudine atât de violentă, mai ales faţă de femei, indiferent că sunt în timpul lor liber, nu este în mod evident în stradă, în patrule şi în contact cu cetăţenii. Voi dispune cele mai dure sancţiuni în acest caz, pentru că astfel de derapaje trebuie sancţionate dur. Vreau să fie foarte clar pentru toţi angajaţii Primăriei Slobozia faptul că noi lucrăm pentru locuitorii oraşului nostru, în interesul lor şi că este obligaţia noastră să le oferim servicii de calitate pentru care suntem plătiţi. Voi reveni la finalul cercetărilor cu privire la acest caz pentru a vă comunica rezultatul acestora şi măsurile pe care le-am dispus.” a declarat primarul Dragoş Soare.


Distribuie articolul:

One thought on “Noi detalii în cazul poliţistului local implicat într-un scandal la început de an

  1. Poate cu ocazia asta,dom” primar face curatenie si in ograda Politiei Locale,ca sunte multe uscaturi,fosile,si….pile care chiar ard gazul de pomana acolo!
    De ce nu ar schimba si conducerea,ca probabil si asta este una dintr-e cauze…de ce….de ce…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *