Municipiul Slobozia – gazda FREELAND FESTIVAL

Distribuie articolul:

* Evenimentul se desfăşoară între 8 şi 10 iulie 2022, într-un spaţiu special amenajat la Pădurea „Peri”.

Primăria municipiului Slobozia, alături de Consiliul Local şi Direcţia Educatie, Cultură şi Tineret lansează Freeland Festival, cel mai mare eveniment muzical din judeţul Ialomiţa dedicat tuturor locuitorilor oraşului Slobozia şi familiilor lor.

Dupa 2 ani de pandemie, toţi cei originari din Slobozia sunt asteptaţii să revină acasă, pe meleagurile natale pentru distracţie şi voie bună, stare de bine şi muzică pe gustul lor. Pentru prima ediţie a festivalului, organizatorii au pregătit alături de producători şi parteneri 3 zile de momente memorabile, de spectacole şi voie bună. Tematica principală a festivalului este muzica, graţie rolului acesteia de a facilita găsirea acordului şi armonizarea relaţiilor. Alături de concerte de muzică sustinute de un line-up celebru, vizitatorii festivalului se vor bucura de experienţe culinare şi gastronomice în zona de food trucks – food & drinks & refreshments, vor putea imortaliza momentele reîntâlnirii cu grupuri întregi de prieteni în selfie cornerul care le este dedicat şi vor putea să experimenteze diferite forme de mişcare în aer liber în zona de sport, mişcare şi mindfull workout.

Pentru cei mai mici slobozeni, Freeland Festival vine cu activităţi recreative pentru copii, face painting, acrobaţi şi acrobaţii, personaje de poveste şi sansa de a întalni unii dintre artiştii lor preferaţi.

Locul în care se va desfăşura evenimentul este Pădurea Peri, spaţiu slobozean emblematic, folosit de zeci de ani de zile pentru distracţie, recreere, sport şi plimbări în aer liber, iar perimetrul de 50.000 de metri patraţi a fost amenajat de specialişti în organizarea de evenimente de masă pentru a întâmpina peste 20.000 de oaspeţi pe zi.

Intrarea la festival se face în mod gratuit şi nu este condiţionată de vârsta, iar participanţii pot ajunge la festival cu ajutorul curselor de transport public care vor face legătura între centrul oraşului şi Pădurea Peri, în intervalul orar 10:00 – 24:00, pe toată perioada de desfăşurare a festivalului.

„ Freeland Festival s-a născut din dorinţa noastră de a da un aer modern, tineresc şi plin de vitalitate oraşului Slobozia, proiectul fiind organizat la standarde profesioniste, concurente cu cele ale evenimentelor internaţionale cu tradiţie şi cu bugete spectaculoase. Credem cu tărie că Freeland va contribui la creşterea reputaţiei municipiului Slobozia şi că va ajunge în timp un loc de destinaţie pentru toţi cei care îşi trag energia din vibraţia muzicii şi se inspiră din convivialitatea specifică acestui gen de proiecte. Îi aşteptam cu drag pe toţi fii şi fiicele Sloboziei, cei care locuiesc aici, dar şi pe cei care muncesc şi trăiesc în oraşe din ţară şi din străinătate. Le-am pregătit cu dăruire surprize şi un loc care îi va face să regăsească sensul familiei şi să se hrănească din puterea pe care doar rădăcinile natale au darul să o ofere” spune Dragos Soare, Primarul Municipiului Slobozia.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *