Municipiul Slobozia a început testarea gratuită împotriva Sars-Cov-2

Distribuie articolul:

     Primăria Municipiului Slobozia, la iniţiativa primarului Dragoş Soare şi cu aprobarea Consiliului Local al Municipiului Slobozia, a decis derularea Programului de testare antigenică rapidă gratuită Slobozia se testează. Împreună stopăm pandemia!”, începând cu data de 27.10.2021 până la scăderea incidenţei cumulative a COVID-19 sub 6 la 1000 de locuitori. Situaţia pandemică din municipiul Slobozia este în acest moment deosebit de gravă, cu o rată a incidenţei cumulative a COVID-19 de peste 15 la 1000 de locuitori, motiv pentru care s-a decis înfiinţarea unui punct de testare antigenică rapidă gratuită în Piaţa Revoluţiei.
     Programul de funcţionare pentru punctul de testare va fi de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, activitatea de testare fiind realizată de către personal medical angajat în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială.
     Testarea GRATUITĂ va fi asigurată din fondurile Municipiului Slobozia, toate rezultatele testelor rapide efectuate fiind raportate către DSP Ialomiţa, în vederea înregistrării lor în Coronaforms. Programul de testare gratuită se adresează persoanelor care au domiciliul sau reşedința în Slobozia, cu vârsta de peste 4 ani. Persoanele doritoare pot solicita o nouă testare gratuită, dar nu mai devreme de 7 zile de la testarea gratuită anterioară, se arată în documentele aprobate de Consiliul Local în şedinţa de îndată din 21 octombrie.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *