Moraru nu mai conteneşte cu chindiile…

Distribuie articolul:

 

    Primăria oraşului Amara şi Consiliul Local Amara organizează în perioada 31 august-1 septembrie, „Festivalul Clătitelor”, eveniment organizat în cadrul proiectului de promovare turistică „AMARA-IZVOR DE SĂNĂTATE, TĂRAM DE RECREERE”. Peste 8 miliarde de lei vechi. Atâta, parcă, e proiectul. Dar mi-e că purcoiului de euro, i se adaugă teancul de lei provenind din impozitele şi taxele ialomiţenilor, ale românilor, cetăţenii din Amara nereuşind să producă atâţia bani câţi îi sunt necesari lui Moraru ca să „toace” pe petreceri care, deşi nu ţin loc nici de foame, nici de căldură, sunt aducătoare de voturi… 

* Primarul oraşului Amara este „tatăl adoptiv” al FESTIVALURILOR !!!
* Nu, stimabilul Victor Moraru n-are nici un interes meschin – personal sau de grup politic – în toată această … poveste de adormit co…nştiinţa de sine a votanţilor!!!
* Câte miliarde de lei se „fituie” ÎN FIECARE AN, pe cine mai interesează, câtă vreme e distracţie „moca”…

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Moraru nu mai conteneşte cu chindiile…

  1. Nu cred că s-ar aventura dacă n-ar fi legal ceea ce face. Sunt atatea organe de control (in special Curtea de conturi) incat mi-e gre să cred că e ceva in neregulă. Poate doar ceva legat de cultul personalității, insă sentimentele nu se contabilizează.

  2. bravo lui!face! nu ca in alte parti…cum ar fi comuna Perieti,unde nu se face nimic!la mai multe d-le primar!

    1. Voi ăştia doi de vă porecliţi „lica” ŞI „unul care ştie” SUNTEŢI unul şi-acelaşi, măi…dragă! Vă plac chindiile fiindcă „aţi pus botul” la bani publici, de-aia!

  3. Pai comenteaza cei care nu fac nimic, dar voi care „discutati” pe la colturi ar trebui sa mai si ganditi inainte de a vorbi…..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *