Ministru Muncii vorbește despre „masa caldă oferită în Școli” ?

Distribuie articolul:

Păi, înseamnă că nu știe că, de la începutul anului școlar și până în prezent, elevii NU au primit porția de „Corn și Lapte”, din cauză că „frații” PSD+PNL nu au fost capabili să stabilească nu știu ce Norme întru desfășurarea așa-ziselor licitații, în vederea atribuirii contractelor, licitații în baza cărora producătorii/furnizorii să trimită în ȘCOLI amărâta aia de gustare?

Nu am fi întrebat, cu atâta aplomb, dacă nu citeam declarațiile președintelui Consiliului Județean Ialomița, domnul Marian Pavel, cel care a ținut să prezinte vizita astfel: „…am primit vizita Ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu împreună cu o delegație de la Banca Mondială și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială.

Alături de colegii mei și reprezentanți ai instituțiilor publice reprezentative din județ, am purtat discuții importante despre implementarea venitului minim de incluziune și am abordat aspecte esențiale pentru a asigura sprijinul necesar pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre.

Implementarea venitului minim de incluziune este esențială pentru construirea unei societăți mai echitabile și sustenabile. Acest mecanism oferă un sprijin financiar esențial celor aflați în situații vulnerabile, contribuind la reducerea sărăciei și asigurând accesul la resursele de bază.

În acest sens, colaborarea cu Guvernul României este crucială pentru a implementa măsuri eficiente. Vom continua să lucrăm împreună pentru un sistem social mai echitabil și incluziv.

În cadrul întâlnirii din sediul Consiliului Județean, doamna ministru a înaintat viziunea în ceea ce privește continuarea reformei, prin asigurarea bugetului pentru masa caldă și bursele elevilor, din fonduri europene (…)


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *