Doi medici ai Spitalului Slobozia acuzaţi de mită

Distribuie articolul:

* În târgul nostru mic, mai întâi s-a zvonit că doi medici ai Spitalului Slobozia au intrat în vizorul procurorilor. Era vorba despre Adrian Ştefan – medic primar în expertiza medicală a capacităţii de muncă şi Ionela Dumitrescu – medic primar recuperare, medicină fizică şi balneologie.

Apoi, cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au clarificat lucrurile declarând că procurori au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul:  ȘTEFAN ADRIAN MARIUS sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită.
Din ordonanţa întocmită de procurori a reieşit că există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:
În perioada aprilie – iunie 2015, inculpatul ŞTEFAN ADRIAN mediciMARIUS, în calitate de medic primar expert al asigurărilor sociale în cadrul Compartimentului de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă – Cabinet Slobozia, a primit de la 84 de persoane, diferite sume de bani, în legătură cu exercitarea atribuţiunilor de serviciu.
Faţă de inculpatul ŞTEFAN ADRIAN MARIUS s-a dispus, mai întâi,   măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 25.06.2015. Apoi, cum era de aşteptat, ni s-a comunicat că domnul doctor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa şi Serviciului Român de Informaţii.
Ambele instituţii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa foto: adevărul.ro


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Doi medici ai Spitalului Slobozia acuzaţi de mită

  1. e poveste veche, cunosc persoane pensionate pe caz de boala de zeci de ani acest medic si nu aveau nicio problema de sanatate

  2. Aşa este. Sunt oameni grav bolnavi care nu beneficiază de pensie de invaliditate sau de altă natură, din cauza acestor şpăgari neruşinaţi care-şi bat joc de pacienţii care îndeplinesc toate condiţiile pentru a obţine o pensie sau ajutor. Ar trebui luaţi la „puricat” toţi bolnavii prefăcuţi sau făcuţi de aşa-zişii medici de comisie. Aşa cum specifica şi @xyz, sunt, poate, sute sau mii de cazuri în judeţul nostru. Când vezi bolnavi fără mâini, fără picioare, orbi sau cu alte maladii incurabile ce sunt târâţi anual, sau chiar mai des, pe la tot felul de comisii alcătuite din medici fără pic de milă faţă de oamenii pe care ar trebui să-i îngrijească sau măcar să-i sfătuiască, n-ai cum să simţi vreo compasiune pentru aceşti escroci în halate albe care nu ştiu altceva decât să se plângă de salariile mici, de parcă numai ei ar fi în situaţia asta. Sigur, salariile sunt foarte mici în comparaţie cu responsabilitatea, dar, dacă omul e născut cu „simţul” şpăguirii, orice venit ar avea, tot s-ar preta la o gâscă, la o găină, la o cafea, la un telefon mobil chiar neperformant etc.. Breasla asta, a medicilor, ca de altfel şi a poliţiştilor, a profesorilor şi a altora cu „salarii mici”, duce în derizoriu încercarea unor oameni corecţi, profesionişti, de aceeaşi profesie, de a duce ţara asta spre civilizaţie. Păcat.

  3. Viata-i chin viata-i durere Pentru cei ce nu au avere De nu ai bani in buzunar Nu poti merge la spital Doctorul cind te consulta iti percepe spaga multa Asistenta vrea si ia ca sa dea lovitura Si asta tot pe pielea ta de nu ai bani dracu te ia Asa e in tara mea pe nume Romania Asta e democratia azi la noi in Romania mai multe poezi despre viata din Romania cauta pe poezi amatori poet Gion 0243

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *