Marian Neacşu nu candidează pentru Parlament! Cine-s candidaţii cu şanse!

Distribuie articolul:

Strâns uniţi în jurul preşedintelui, membrii PSD de pe întreg cuprinsul judeţului au decis azi, 19 octombrie 2016, cine să fie pe listele întocmite spre a fi depuse la Biroul Electoral Central, în vederea participării în alegerile parlamentare, de care ne mai despart nici două luni de zile. Cum presa este un vector, ca mijloc de comunicare în rândul maselor largi populare, preşedintele Marian Neacşu a organizat o conferinţă.

Şi pentru că ne-a invitat şi am aflat cine sunt candidaţii PSD pentru funcţia de senator, respectiv de deputat, ne îndeplinim datoria profesională şi titrăm ce-a zis cel ce-a decis… „ … Am decis să nu candidez la aceste alegeri, psd-liste-mndeşi nu există în momentul ăsta o interdicţie legală, referitor la acest aspect. Dar, am ales să fac acest lucru, din respect şi faţă de cetăţeni, şi faţă de colegii mei. (…) Un alt lucru pe care l-am decis astăzi a fost cel referitor la organizarea campaniei şi a calendarului de campanie (…) Un alt lucru votat astăzi de către colegii mei (aproape toţi preşedinţii de organizaţii, primarii şi invitaţii) a fost lista de candidaţi, pe care noi îi propunem la aceste alegeri pentru cele două Camere ale Parlamentului” . Dintre cei enumeraţi, vi-i prezentăm şi noi pe cei pe care ştim că au oarece „trecere” atât în PSD, cât – mai ales! – în faţa cetăţenilor : Mihăiță Găină, Ștefan Muşoiu pentru Camera Deputaţilor, Marian Pavel, Olga Petcu pentru Senatul României.


Distribuie articolul:

One thought on “Marian Neacşu nu candidează pentru Parlament! Cine-s candidaţii cu şanse!

  1. :))))))))))partid mare…cu-n șef mic:))) Nu candidează Neacșu….candidează Dragnea..Ponta:))) Ăla de la UNPR..de fu senator, nu candidează? Nuu…plata o face Pop..tac su..și Pavel..de la mă sa ..cultura:))))))))))) Vai….și io o să-i votez…că nu i pot vota pe Tinel Gheorghe și Pocora Cristina…că-s nemernici de la PPE….și-l susțin și pe labă tristă ăla..Cioloș:))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *