LAPAR, cu-ale ei, ca-n fiecare an!

Distribuie articolul:

 

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli este nemulţumită de preţurile de achiziţie a produselor agricole în 2013 practicate de marii angrosişti şi roagă reprezentanţii Guvernului să intervină pe piaţă.

Într-o scrisoare adresată ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, premierului Victor Ponta şi preşedintelui Traian Băsescu, LAPAR semnalează că producătorii agricoli vin după un an greu, în care seceta i-a decapitalizat, iar în 2013, când situaţia producţiilor este ceva mai bună, preţurile practicate pe piaţă acoperă cheltuielile de producţie în proporţie de 70-80%, angrosiştii profitând de faptul că producătorii agricoli nu au spaţii de depozitare sau sunt decapitalizaţi. „Aşadar, vă rugăm ca Guvernul României să intervină pe piaţă, după modelul celorlalte state europene, atunci când angrosiştii deţin monopolul în achiziţia de produse agricole”, se spune într-o scrisoare preluată de Agerpres.


Distribuie articolul:

One thought on “LAPAR, cu-ale ei, ca-n fiecare an!

  1. Chiar credeti ca omul incuplpatului dan voiculescu, dator vandut la acesta si ponta, care-si face vacanta la Miami, vor face ceva pentru producatorii agricoli romani? Trebuie sa fii tare naiv sa crezi asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *