„Dreapta” nu vă e cam…ciungă, domnilor?

Distribuie articolul:


Distribuie articolul:
Citește și articolul:   Vizită de lucru în Ialomiţa a şefului DSU Raed Arafat

9 thoughts on “„Dreapta” nu vă e cam…ciungă, domnilor?

  1. De ce „ciunga” ? Intrebarea este mult prea ciudata, sa nu zic „retorica” chiar ! Sunt niste oameni care chiar vor sa faca ceva ! Mai interesati (cred dl. Zamfir) sau mai putin interesati, insa bine intentionati (dl. Teculescu, dl. Manea) nu conteaza ! Morala este ca incearca sa se inteleaga, inteleg sensul unui compromis pentru o colaborare impotriva „ciumei” ! Cele mai multe realizari au plecat de la „ciungi” ! Nu cred ca au nevoie de sustinere, insa e de apreciat transparenta ! Adica, inainte de a realiza ceva, au iesit in fata si au spus ca aceasta va fi directia ! Un aspect barbatesc, responsabil si de apreciat !

  2. – niste pupincuristi, tirfe de doi lei , abonati la ciolanul si bugetul local vezi si cu citiva ani in urma ,- acesti doi indivizi le-ar sta mai bine intr-o Bisericuta de tara ca preot Cezar si ca Gropar Paros ca de asa ceva se pricep mai bine, sii cintaret in biserica (din popor } DASCAL d-l Teculescu , si ca sponsor acest d-mn MANEA si executant la ingroparea celor din dreapta pune o caramida si d-l acela Manea inguibat din politica , – vezi licitatiile cistigate de firma sa in acest judet .!
    d-le Paros cine te opreste sa nu pleci de tot undeva linga Becali ca acolo iti e locul! – esti un frustrat , un individ care in campanie te rugai de noi sa te votam sa mai sugi si tu o diurna ca de esti sarac si persoana beneficiara la 416 – ca de esti deportat din Bora.
    scoatetil pe individul ala nespalatul ala de Emilian din context ca asta este un evazionist inrait sa i se trimita fiscul pe cap si directia de sanatate publica si DSV-ul sa ii faca analiza la produsele de la Cofetaria elsa , atita timp cind DSV _ DSP-ul au interzis folosirea apei de la Chiuveta acesta folosea apa in procesul tehnologic la producerea de produse de cofetarie oare acolo apa era potabila sii in campania electorala nu !? – intreb si eu acea apa folosita la cozonaci si prajituri era potabila ?

  3. Cu siguranta dl Emilian Mihai a luat in serios asigurarea verbala si scrisa a primarilor PSD,Ionascu si Stoica in privinta potabilitatii apei de la chiuveta. De altfel pretul ridicat(si nu scazut, ca de apa menajera) platit de slobozeni pt aceasta apa, vine sa confirme ceea ce sustineau si susin in continuare fruntasii PSD.

  4. Pentru mine, 1+1 fac 2, nicodata 2 si putin, albul e alb, niciodata cenusiu, etc. Nu inteleg cum pot cei 4, sa stea la aceeasi masa, in contextul in care, au stat la alte mese, 2+1=3…+1, de la alta masa. Atunci cand faci tot posibilul, calcand in picioare norme de constiinta si comportament, inseland clar pe cei care te asculta, ma intreb, cum isi permit sa mai apara impreuna, ce doza de respect reciproc au, unii fata de altul, sau ei fata de ei? As numi aceasta atitudine: „Aroganta afisata pe fond inapoiat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *