Cei patru care vor să-l dea jos pe Băcanu!

* Viceprimarii Băcanu şi Cezar – riscă să fie aruncaţi din funcţii, taman ca nişte „măsele stricate” ale defunctei USL! Viceprimarul Valentin Băcanu fiindcă, cică, ar cam face „ce vrea muşchii lui” cu banii din bugetul Consiliului Local, iar viceprimarul Cezar Zamfir fiindcă, cică, n-a făcut nimic pentru partid.

Acum că tot „s-a stricat căruţa-n drum”, Mădălin Teculescu, Radu Paros, Gigi Manea, onorabili consilieri locali ai municipiului Slobozia, dar şi viceprimarul aceluiaşi municipiu, stimabilul Cezar Zamfir au invitat reprezentanţii presei locale, ca să anunţe că ei şi-ai lor vor să se unească, cică, pentru a se lupta cu PSD. Nu ştim a cui a fost ideea. Ştim însă sigur că, cei patru, proaspăt deveniţi „fraţi de cruce”, au şi stabilit cine va fi prima victimă, la momentul în care vor pecetlui coaliţia, alianţa sau cum se va mai numi şi-această structură asociativă „pe interes”. Şi mai ştim că la această întâlnire, pe post de „momeală” au fost invitaţi şi doi lideri marcanţi ai PNL, Constantin Sava – primarul  municipiului Urziceni şi Mihai Emilian – liberalul cu state vechi care a fost „exmatriculat” din organizaţia municipală, al cărei preşedinte a şi fost. Încă vizibil afectat de lovitura sub centură, Mihai Emilian a folosit prilejul pentru a se răzbuna pe Cezar Zamfir.  Ce-a fost la gura lor vom detalia într-un articol. Această ştire vă aduce la cunoştinţă doar că, descătuşate din strânsoarea USL, dar şi fiindcă aici, în Ialomiţa, de 24 de ani tot PSD e la putere, partidele aşa-zis de dreapta, cică au de gând să preia frâiele conducerii, mai întâi a municipiului-reşedinţă de judeţ, şi-apoi a întregului judeţ.

Distribuie dacă ți-a plăcut:

5 thoughts on “Cei patru care vor să-l dea jos pe Băcanu!

  1. Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: florinatole@yahoo.ro

    1. Doamna Flori, nu vă supăraţi, dar CHIAR dacă i-ar interesa şi pe cititorii ziarului Ştirea, tot NU MI SE PARE NORMAL să folosiţi site-ul meu pentru a vă face publicitate business-ului dvs. E pentru existenţa acestui site plătesc vreo 20 de milioane pe an…Aşa că SĂ FIE ULTIMA DATĂ când mai postaţi întru profitul dvs! Aţi postat de 6 (şase) ori, ce Dumnezeu!

  2. @Ştirea. Nu e @Flory de vină. Cine vă opreşte să nu daţi drumul postării?! Pe unii îi cenzuraţi fără vreo explicaţie plauzibilă, sau le arătaţi obrazul, ce Dumnezeu! Auzi, de şase ori! Hai să zicem că aţi “scăpat-o” pe prima. Dar următoarele?! Ştiu, faceţi ce vreţi cu saitul dv.,dar nu vă mai lamentaţi. Mie nu mi-aţi postat o parodie, un pamflet în versuri, e adevărat, un pic deochiat, dar perfect adaptat la evoluţia actuală a evenimentelor de tip mafiot al famigliilor Băsescu-Bercea.
    Să ştiţi că mi-a fost publicat pe un sait destul de pretenţios. Dacă vreţi, vă pot spune al cui este.

    1. Măi SORN, află că după ce i-am explicat că acest site e al meu și muncesc pentru el, dar și cheltuiesc mulți bani ca să funcționeze, femeia și-a cerut și scuze că a postat anunț (aducător de profit), mai ales că a făcut-o de-atâtea ori! Și dacă nu vreau să dau drumul la postări, ce? Am vreo obligație? Nu! Fă-ți site și găzduiește tu anunțuri comerciale!

  3. @ stirea. Măi IONIA (sic!), pamfletul meu n-avea nimic în comun cu vreun anunţ comercial. Chiar am specificat faptul că fiind saitul tău, publici ce vrei. Corect?! Totuşi, ar fi bine să ne precizezi, nouă, postacilor, care ar fi direcţiile, convenabile pentru tine, spre care să ne îndreptăm comentariile, fiindcă eu credeam, aiurea, că pot fi expuse puncte de vedere, chiar dacă nu convin proprietarului saitului. Dacă aş avea propriul site (!), să fii sigură că aş permite oricui să posteze orice, bine’nţeles rezervându-mi dreptul, cum de altfel faci şi tu uneori, de a comenta postările care ar fi în contradicţie cu opiniile mele. Corect?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *