GROW Slobozia – AIESEC Romania – La treasure hunt

Distribuie articolul:

Pe data de 5 iulie 2017, în orașul nostru s-a desfășurat un treasure hunt organizat de 7 liceeni: Arghiroiu Andreea, Bălan Adrian, Damian Ștefania, Hogaș Sânziana, Ilie Iulia, Munteanu Iulia și Stan Oana, elevi ai Colegiului Național „Mihai Viteazul” și ai Liceului de Arte „Ionel Perlea”. Aceștia, fiind cei actiune 1dintâi Ambasadori ai proiectului GROW Slobozia, au fost coordonați de Rusu Vlad, manager local de proiect GROW, elev al Liceului de Arte „Ionel Perlea”.

GROW, organizat de Școala de Valori în colaborare cu AIESEC Romania, este cel mai mare proiect de educație nonformală și dezvoltare personală din România, cu predare în limba engleză susținută de către traineri internaționali și adresat elevilor de liceu. După ce s-a defășurat și a avut parte de un imens succes în 20 orașe mari ale țării noastre (400 de școli, peste 1500 de voluntari la nivel național și peste 42.000 de ore de training cumulate) a fost adus în Slobozia și se va desfășura în perioada 16-24 iulie. La treasure hunt au participat aproximativ 70 de tineri dornici de distracție, care au fost împărțiți în echipe, având ca sarcină să ajungă în 7 locuri diferite ale orașului în care să realizeze câte o provocare, locul de start fiind Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”. În funcție de cât de comunicativi au fost între ei, ca și coechipieri, de cât de bine au putut duce la actiune 3capăt provocarea primită și de cât de mult au dat dovadă de fair-play, două dintre echipe au fost alese câștigătoare ale câte unui voucher consumabil doar în Hambar Pub.

Cum valorile şi pasiunile sunt cele care stau la baza alegerilor pe care tinerii le fac în viaţă, GROW are scopul de a-i ajuta să le descopere într-un mod nonformal și distractiv.  „Prin acest treasure hunt am dorit să le oferim șansa de a-şi ocupa timpul cu ceva ce nu fac în fiecare zi. Lucrul în echipă este cel mai important într-o afacere, fiind principala calitate pe care am dorit s-o vedem la ei. Feedback-ul primit în urma acțiunii a fost unul mai mult decât bucurător. Nu ne-am așteptat la atât de multe persoane care să ia parte la eveniment”, mărturisesc organizatorii, iar noi am aflat asta prin intermediul Andreei Arghiroiu.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.