Gheorghe Tinel susţine demersurile lui Cristi Buşoi

Distribuie articolul:

În cadrul conferinţei de presă susţinută la sediul PNL Ialomiţa, duo-ul constant din campaniile electorale, Tinel – Buşoi a venit iarăşi în faţa ialomiţenilor pentru a prezenta viitoarele activităţi comune pe care le vor organiza în judeţul Ialomiţa.

Cristian Buşoi, europarlamentar PNL: „Am facut o promisiune că vom avea un cabinet de europarlamentar aici în Slobozia, în judeţul Ialomiţa. Chair dacă sunt mai restrictive condiţiile de la Parlamentul European faţă de Parlamentul României, cu siguranţă va fi o persoană de Image00022contact care va sta la dispoziţia cetăţenilor pentru a fi interfaţa între mine ca europarlamentar şi chiar între toţi cei 10 europarlamentari ai Partidului Naţional Liberal şi locuitorii judeţului Ialomiţa. Prin intermediul presei doresc să mulţumesc tuturor ialomiţenilor care au ieşit la vot în data de 26 mai, indiferent de alegerea pe care aceştia au făcut-o.” a afirmat vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi. Acesta a mai spus faptul că în ciuda programului încărcat, trimestrial vor avea loc astfel de conferinţe de presă comune împreună cu preşedintele PNL Ialomiţa Tinel Gheorghe pentru a transparentiza cât mai mult şi pentru a explica ialomiţenilor în detaliu proiectele pe care cei 10 europarlamentari liberali le creionează, le susţin şi le implementează la nivel european. Un alt subiect atacat de acesta a fost şi cel legat de moţiunea de cenzură împotriva actualului guvern, despre care a afirmat că în ciuda declaraţiilor „de pace” pe care guvernul condus de Viorica Dăncilă le propagă în spaţiul public, comportamentul din culise al acestora este la fel de toxic pentru România ca îm momentul când Liviu Dragnea coordona toată activitate, a conchis acesta.

Nici deputatul ialomiţean Gheorghe Tinel nu a putut sta pe margine când a venit vorba de acţiunile „destrăbălate” ale PSD la nivel local şi judeţean. Acesta a dorit să reamintească opiniei publice prin intermediul presei, faptul că a fost unul dintre oamenii care au susţinut trecerea aeroportului de la Alexeni în subordinea Consiliului Judeţean Ialomiţa, spunând preşedintelui CJI Victor Moraru că această investiţie este vitală pentru dezvoltarea judeţului pe partea de vest. „Nu faceţi şi această investiţie praf cum aţi făcut-o pe cea cu podul de la Dridu sau cu parcarea subterană ori cea cu platforma IMM. Dacă sunteţi un bun manager ieşiţi public şi anunţaţi ce vreţi să faceţi acolo, dacă nu ştiţi ce să faceţi, haideţi că vă dă PNL soluţii, dar ieşiţi Image00012public şi spuneţi în ce stadiu vă aflaţi cu proiectul. (…) Dacă vreţi numai să păstraţi acele 300 de hectare şi să le cultivaţi prin interpuşi ca să vă luaţi cotă parte din arendă, atunci sunteţi mare om…” a afirmat deputatul ialomiţean. Cât despre vechea problemă a apei potabile de la Slobozia, acesta i-a reamintit preşedintelui CJI faptul că din partea PNL Ialomiţa, consilierii liberali au votat alocarea sumei de 8 milioane lei, adică aproximativ 1,68 milioane euro pentru remedierea problemelor legate de potabilitatea apei de la robinetele slobozenilor: „Nu se poate să aveţi bani şi să nu ştie cetăţenii pe ce se duc. Este obligaţia dumneavoastră domnule Moraru, domnule Mocioniu, voi cei care v-aţi asumat acum trei ani de zile conducerea judeţului ieşiţi publig şi spuneţi în ce stadiu sunt aceste proiecte. Sper să nu-i tocaţi, să nu se ducă pe apa Prahovei cum s-au dus cei de la podul de la Dridu. (…) Parcarea subterană este bomboana pe colivă, eu v-am spus că acolo o să vă găsiţi sfârşitul politic cei de la PSD, care aţi susţinut acest proiect pe bani nesimţiţi de mulţi şi Mocioniu care anunţă acuma că până în 2021 nu o să vedem parcarea subterană, este incredibil !” În ceea ce priveşte plăngerea penală pe care preşedintele PNL Ialomiţa a anunţat că o va depune împotriva preşedintelui CJI Victor Moraru pentru proiectul catastrofal de la Dridu, celebrul pod peste râul Prahova care a fost şubrezit din cauza malurilor antrenate de apele învolburate la numai câteva zile după inaugurarea cu mare fast, acesta a afirmat că plângerea a fost redactată şi urmează să fie depusă marţi 18 iunie la organele abilitate ale statului. „Ne ţinem de cuvând domnule Moraru, sunt bani prea mulţi, 100 miliarde de lei vechi pentru ca să-i speli matale pe apa Prahovei cum vor muşchii tăi şi ai lui Pavel. Sunt bani mulţi şi scumpi. Banii ialomiţeni sunt foarte scumpi pentru că se produc foarte greu, de aceea ei trebuie cheltuiţi cu chibzuinţă, am ajuns să fim mai rău decât Teleorman.” a concluzionat deputatul Gheorghe Tinel.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *