Gafiţoi – un primar care pare că n-a trecut nici pe la creşă…

Distribuie articolul:

* Singura creșă din Fetești nu mai are autorizație de funcționare, iar primarul Gafițoi doarme cu mâinile în buzunare”

În timp ce PSD-iştii plătesc, din bani publici, pentru a beneficia de articole eminamente positive în presa astfel aservită, nici cei din Opoziţie nu se lasă mai prejos şi, vrând să „ia faţa” ălora ce-au „mânărit” multe dintre lucră(tu)rile plătite din bugetele administraţiilor publice locale şi, astfel, au tot obţinut Puterea, trimit comunicate de presă către toţi jurnaliştii. Cum au bunul simţ să nu excludă ziarul Ştirea de pe panoplia presei locale, iar banii pe care şi ei îi plătesc jurnaliştilor sunt din „solda” lor de „generali ai armatei” de liberali, nu am de ce să nu dau copy paste, astfel primind şi eu fetesti-pocoraceva „moca”.     

Mai ales când, doamna deputat de Ialomiţa zice-aşa: „Nimic nu mișcă în Fetești. Domnul Primar Gafițoi și PSD, în campania electorală, au promis multe dar, de rezolvat, îi rezolvă doar pe membrii PSD puși în diferite funcții. Pentru feteștenii de rând, însă, lucrurile se înrăutățesc în fiecare zi. Creșa nr. 2 din oraș a rămas fără autorizație de funcționare! Aceasta este suspendată conform adresei Direcției de Sănătate Publică Ialomița. În cel mai scurt timp, administrația feteșteană trebuie să găsească soluții și să comunice DSP cum urmează să rezolve situația, în așa fel încât să se respecte legea privind suprafața necesara fiecărui copil din creșă. Îi solicit domnului primar Sorin Gafițoi să ia măsuri imediate pentru rezolvarea situației, pentru extinderea spațiului creșei, astfel încât aceasta să întrunească condițiile legale menționate de DSP și să răspundă tuturor cererilor venite din partea părinților! Copiii feteșteni au nevoie de spații adecvate de învățământ, au nevoie de creșe și de grădinițe moderne. Au nevoie de spații destinate programului „Școală după școală”! Ei reprezintă viitorul nostru și nu pot sta înghesuiți ca sardelele și fără condițile adecvate. Îi cer edilului să lase la o parte jocurile personale, lupta pentru puterea totală, pe care și-o dorește alături de acoliții săi, și să pună bazele ridicării unui număr suficient de instituții de învățământ preșcolar și de „Școală după școală” pentru toți copiii Feteștiului. Investiți în viitor, domnule primar, nu în binele dumneavoastră! Acțiunile administrației feteștene, care nu înțelege că investiția în copii reprezintă investiția în viitor, fac ca măsurile promovate de parlamentarii PNL și implementate de Guvernul Ciolos să nu ajungă, și la Fetești (…) ”. Cum nu suntem în campanie electorală, i-am „tăiat” doamnei Pocora, niţel, din „avântul revoluţionar” păstrând din text

primarul-gafitoi-1 doar ceea ce ni s-a părut a fi mai interesant …

Ce zice primarul Gafiţoi?

Primarul Gafiţoi nu zice, fiindcă se…dă ocupat nevoie mare! Crezând că am greşit cu celălalt primar deoarece nu l-am tot căutat, spre „a-i lua punctul de vedere”, aşa cum fac mai toţi jurnaliştii, mi-am zis că pe-acest primar să-l sun spre a-l întreba cum comentează declaraţia publică a doamnei Pocora? Nu vreţi să ştiţi ce mult am avut de aşteptat ”în telefon”, cum a trebuit să repetăm apelul, cum am stat să-i explicăm secretarului (un băiat care părea că habar nu are pe ce lume trăieşte, înregistrarea telefonică putând chiar susţine părerea mea!), cum „s-a întrerupt legătura”, pentru ca, într-un final, secretarul să ne spună pe un ton candid: „ v-am făcut legătura, dar…ăăă…nu am ştiut că domnul primar nu mai este în birou şi a intrat în birou la domnişoara viceprimar…ăăăă….Dacă reveniţi cu un telefon… ăăă…” . N-am mai revenit, căci …şi noi avem treabă şi, la o adică, nu este în interesul nostru să îl scoatem (şi) pe-acest primar de sub acuzaţiile…doamnei Pocora, bunăoară! Inutil să vă mai spun că, dacă l-ar fi dus mintea, nu numai să nu-şi facă din noi un duşman, ci şi să „tragă spuza pe turta lui”, ne-ar fi sunat! Cum însă ştim că PSD-iştii suferă de „boala” aroganţei…nici noi „nu ne-am pus speranţa”…!


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Gafiţoi – un primar care pare că n-a trecut nici pe la creşă…

  1. :)))))))))))vai……doar ce-am zis că aș vota-o pe Pocora..nu pe Pavel…..și zic că-l votez pe Pavel la Senat…că nu vreau să mă implementeze Pocora cu d-alde Cioloș:))))))Un căcat de PNL..asta este noul PNL..după fuziunea cu hoții din pdl! Un căcat de partid..ce se agață de Cioloș…și sprijinul președintelui și al instituțiilor de forță! Și ce plm să faceți ..băi pdliștilor? Să nu dați subvențiile din agricultuură…să vindeți tot ce mai are Statul în companii profitabile…să legalizați mișcările și căsătoriile dezaxaților! Ce plm să faceți voi….zdrențelor din PPE? Să vindeți ȚAra și să faceți pe vătafii și japciii…fă..Cristina Pocora! O muie de partid antinațional sunteți, zdrențelor!!

  2. A avut Slobozia un primar moldovean , acum are si Fetestiul unul, unul mai prost ca altul, dar asta de la Fetesti il intrece pe ala de la Slobozia.
    Asta se crede dumnezeu de multi ani si acum ca a ajuns si primar se crede si mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *