Finanţarea UE – uite-o cum pare că nu (mai) e!

Distribuie articolul:

* ADR Sud Muntenia şi Primăria Slobozia au fost deja atenţionate !!!
Groapa imensă ce se cască în chiar centrul civic al municipiului-reşedinţă de judeţ pare că va fi „piatra de moară” ce va atârna de gâtul primarului Stoica, la anul, când ni se cere să (îl) votăm… Cetăţenii-plătitori de biruri, sunt de părere că şi Gabi Ionaşcu – fostul primar, dar şi consilierii locali au partea lor de vină.

Direcţia Autorizare Programe din cadrul Ministerului Dezvoltării Piata eiRegionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), a remis la sfârşitul lunii trecute, adresa cu nr. 58316, prin care aducea la cunoştinţa domnului primar Alexandru Stoica, dar şi la cunoştinţa domnului Liviu Muşat – directorul ADR Sud Muntenia, faptul că „având în vedere că proiectul cod SMIS 10888, cu titlul Reabilitarea funcţională a Pieţei Revoluţiei – Slobozia este în investigaţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, în conformitate cu adresa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, nr. 10.8576/02.04.2015, la nivelul AMPOR s-a luat decizia returnării cererii de plată nr. 1, respectiv a suspendării rambursării cheltuielilor solicitate în cadrul cererii de rambursare 6 în conformitate cu art.8 din OUG …”
Aşadar, se anunţă a începe furtuna deasupra proiectului „Piaţa Piata 3Revoluţiei”, proiect derulat de Primăria Slobozia, cea care este beneficiarul purcoiului de bani proveniţi din fondurile alocate de Uniunea Europeană. Despre cele aproape 520 de MILIARDE de lei vechi care se „toacă” pentru alea „trei lulele, trei surcele” care se prefigurează în proiectul cuprins în Studiul de Fezabilitate, am tot scris. Am scris şi, sperăm, că toţi cei care trebuiau să audă, au auzit şi au făcut ceea ce trebuiau Piata 2să facă!
Ce va fi acolo, pe amplasamentul din fata Prefecturii şi a Primăriei, dar şi în faţa Centrului Cultural „Ionel Perlea” ? Va fi o parcare cu 98 de locuri pentru maşinile…salariaţilor instituţiilor şi, desigur, pentru maşinile cetăţenilor care merg să-şi plătească birurile. Peste drum de cele două instituţii )acolo unde acum este fântâna arteziană) şi în faţa Centrului Cultural, vor fi mai multe statui străjuind mai multe fântâni. Ca o noutate apărută în proiect, cică vor fi acolo şi niscaiva terase ca la…o adică să aibă cetăţenii-participanţi la spectacolele organizate de Primărie, unde „să bea o bere şi să consume nişte mici”…


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Finanţarea UE – uite-o cum pare că nu (mai) e!

  1. Groapa psd, tichia de margaritar a chelului(de bani) edilitar; sau, cine sapa groapa altuia, cade in plasa DNA..

  2. Incet, incet sub administratiile Ionascu si Stoica, Slobozia incepe sa semene tot mai mult cu ceea ce era in jurul anilor ’60. Nu era apa potabila, nu erau canalizari si scurgeri functionale, nu erau drumuri (erau ulite imbacsite de mizerie). In concluzie sub acesti competenti carmaci Slobozia o sa redevina vechiu targ de vite si cereale. Trist, foarte trist ……………….

  3. Pe pamintul tari mele Cresc tot felul de lichele Si mai mari si mititele Nu te supara Stoicele Tu esti una dintre ele Dar tu nu esti vinovat Natura e de vina Ca a lasat sa se nasca asemenea jivina Si alegatori-s prosti ca se lasa mintiti de fapturide om timpiti

  4. Nu cred ca municipiul Slobozia avea nevoie de parcarea subterana ! ! ! Poate, nu, sigur de reabilitarea Pietei Centrale, dar daca tot s-au apucat de proiect, sa il finalizeze ! ! ! Si cat mai repede, pentru ca am senzatia ca nimeni nu evalueaza la acest moment, eventualele daune materiale ce pot apare ulterior ! ! ! Nu putem sta intr-o capitala de judet, cu principalul bulevard in pericol de surpare, fara masurile necesare de siguranta traficului ( precum si alte numeroase neajunsuri pe care nu le detaliez acum ) si cu Institutiile reprezentative, PRIMARIE si PREFECTURA in pericol grav de DETERIORARE majora ! Oricum, nu contribuabilul trebuie sa plateasca pentru Incompetenta, sau magariile Edililor ! Asteptam cu interes REFERENDUMUL propus de PNL, precum si cercetarile DNA-ului ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.