Fiat Tipo. Nu e nevoie de mult, să simţi că ai totul

Distribuie articolul:

* Noul sedan compact porneşte în România de la 10.990 Euro (TVA inclus) Dealerul auto International Service din Slobozia a început comercializarea noului sedan din gama Fiat în România.

Fiat Tipo porneşte de la 10.990 Euro (TVA inclus) si vine cu o ofertă de lansare excepţională ce include un pachet cu garanţie 5 ani şi întreţinere gratuită timp de 5 ani .
Filosofia Tipo are la bază trei piloni – tehnologie la îndemână şi dotări de asistenţă, spaţiu suficient pentru toţi cei cinci pasageri şi confort de clasă superioară – toate la preţuri extrem de accesibile. Tipo impresionează prin combinaţia unică de confort, eficienţă şi tehnologie, accentuată de tuşa de design specific italian, care exprimă proporţiile unui sedan pur şi puternic.
Versiuni şi preţuri
Tipo va fi oferit în patru configuraţii de bază, TIPO, POP, EASY şi LOUNGE, la care se adaugă versiunea de lansare Opening Edition. Cu un preţ de 12.500 (TVA inclus), pentru motorizarea 1.4 benzină de 95 CP, Euro 6, cu transmisie manuală.
Motorizări
Modelul este dotat cu motorizări economice şi performante: două unităţi turbo diesel Multijet II şi una pe benzină, care dezvoltă între 95 CP şi 120 CP (1.4/95 CP, 1.3 MultiJet/95 CP şi 1.6 MultiJet/120 CP). Cel mai economic consum este înregistrat de propulsorul 1.3 MultiJet, de doar 4.1 litri/100 km în regim extraurban. Începând cu luna martie, va fi disponibilă în România şi motorizarea 1.6/110 CP benzină, cuplată la o transmisie automată în 6 trepte.
Interior
Fiat Tipo a fost proiectat pentru a oferi spaţiu maxim şi confort, deopotrivă pentru şofer şi pentru pasageri. În habitaclul său cuprinzător călătoresc relaxat cinci adulţi.
Cu dimensiuni exterioare compacte (4.54 metri lungime, 1.79 metri lăţime şi 1.49 metri înălţime), noul model Fiat dispune de cel mai mare portbagaj din segment, cu un volum de 520 de litri. În plus, ampatamentul de 2.64 metri maximizează confortul din habitaclu, iar designul italian îi conferă un statut unic în segment, indiferent de perspectivă.
Abia lansat, deja câştigător
În luna decembrie a anului trecut, Fiat Tipo a fost desemnat câştigător al competiţiei europene AUTOBEST. Titlul Best Buy Car 2016 a fost acordat în cadrul Galei Autobest, desfăşurată pe 11 februarie 2016 la Milano. Cea mai apreciată trăsătură a lui Fiat Tipo în cadrul jurizării a fost raportul calitate-preţ, acesta fiind conceptul-cheie în jurul căruia a fost elaborată strategia noului compact. Fiat este singurul brand auto care a câştigat prestigiosul titlu AUTOBEST de trei ori: în 2003 cu Panda, în 2008 cu Linea şi anul acesta, cu Tipo.
Victoria lui Fiat Tipo reafirmă vocaţia modelului de a se poziţiona ca un autovehicul funcţional, care maximizează raportul calitate-preţ, un principiu foarte atent urmărit în familia Fiat, sedanul compact va fi succedat de variantele hatchback şi break.
International Service vă invită la drive test cu premiantul anului la sediul din Slobozia Soseaua Bucuresti- Constanta Km 110 . De asemenea vă puteţi programa pentru Drive-test la
telefon : 0243.230.427 sau pe site-ul : www.internationalservive.ro


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.