Ex-prefectul Gigi Petre despre „tragicomedia blatului PSD – PNL Ialomiţa

Distribuie articolul:

 

Cum era firesc, cu câteva zile înainte de încheierea anului 2020, consilierii judeţeni s-au întrunit într-o şedinţă ordinară. A fost ultima din an, dar prima în formulă completă, din mandatul 2020 – 2024, chiar şi din punct de vedere al funcţiilor. Căci, Consiliului Județean Ialomiţa şi-a ales şi cei doi vicepreședinți.

Cătălin Grigore (PSD) și Alexandru Dinu (PNL) sunt cei doi vicepreşedinţi ce-şi vor desfăşura activitatea sub directa coordonare şi subordonare a preşedintelui Marian Pavel (PSD)

Despre ei, ce să vă spunem? Să vă spunem că vicepreşedintele Cătălin Grigore este la al doilea mandat, domnia-sa fiind cel care a „de-a dreapta” preşedintelui care a fost şi s-a dus…la Pro România, deoarece nici cei 20 de consilieri care l-au numit în funcţie, nu l-au mai vrut. Dar, despre cei plecaţi din funcţie, numai de bine, ştiţi cum e vorba! Revenim, deci, şi adăugăm că atţta timp cât a fost numărul 2 în fostul mandat, Cătălin Grigore nu a prea cuvântat şi nu şi-a prea arătat priceperea într-ale administraţiei publice de nivel judeţean. Abia când a preluat hăţurile, din poziţia de interimar, şi-a dat măsura putirinţei. Ziarul Ştirea a consemnat, atât cât a aflat, dar promitem să ne ocupăm de-acum încolo şi de  „Cabinetul 2”, în speţă, de vicepreşedinţii CJI şi viceprimarii primăriilor, măcar cele mari…!

Liberal cu state vechi, Alexandru Dinu este în politică de prin anul 1992. A fost ales primarul comunei Mihail Kogălniceanu în anul 2004 şi, deci, se cheamă că a căpătat atâta experienţă încât, iată, să ajungă să conducă întreg judeţul… Ce (nu) a făcut domnia-sa pentru comuna pe care a păstorit-o atâta amar de ani, nici nu credem că mai are rost să vorbim dacă n-am vorbit când trebuia! Ce poate să facă domnul fost primar? Naveta! Ăsta a fost cel mai la îndemână răspus ce ne-a fost dat să auzim atunci când am întrebat şi noi „în dreaptra şi-n stânga” eşicherului politic. Ba chiar unii au fost cu mult mai vocali şi cu-adevărat îndrăzneţi în a-şi declina identitatea.

Rămas de căruţă, Pro România…DIXIT

  „… s-a mai derulat un episod din tragicomedia blatului PSD – PNL care vizează acapararea mafiotă a județului sub explicația puerilă “ așa a vrut electoratul “. Oare așa sa fie ? Oare așa a vrut electoratul din cele 44 de localități ( din 66 ) în care la alegerile locale lupta s-a dat între candidații PNL și cei al PSD , dintre care în 10 au cîștigat la limita cei de la PSD iar în alte 6 au câştigat la limita cei de la PNL ? Oare acum cei care au luptat din greu unii împotriva altora sunt acum extrem de multumiți de “ marea alianță “ care le face bine doar șefilor celor doua partide care și-au asigurat astfel un mandat liniștit în care își pot vedea nederanjați de afacerile proprii sau ale camarilei , într-o fraţietate mafiotă ? Noi credem ca nu asta a fost voința electoratului. Pentru că un cetățean care a votat toată viața “ trei trandafiri” nu poate privi cu ochi buni aceasta mezalianță ticăloasă. Tot la fel cum votanții tradiționali ai PNL și mai ales susținătorii președintelui Johannis ( câţi or mai fi ) nu credem ca apreciază aruncarea PNL în brațele “ ciumei roșii “ adică a Pe-Se-De-ului toxic. Și mai credem că nici conducerile centrale ale celor două partide nu sunt foarte încântate de realizarea acestei monstruoase coaliții care de ieri conduce în totalitate Primăria Slobozia și județul Ialomiţa. Noi, cei de la Pro România atragem atenția, așa cum am făcut-o si în ședințele Consiliului Municipal Slobozia, sau ale Consiliului Județean Ialomiţa că nu asta a vrut electoratul. Că cetățenii din Slobozia și din Ialomiţa nu au cauționat prin votul lor astfel de alianțe ticăloase prin care să se creeze cvasimajorităţi care nu mai pot fi nicicum controlate, care vor acționa exclusiv pentru a-și împărți frățește posturi, sinecuri, resurse dând total deoparte interesele cetățenilor din Slobozia și din județ. Noi, cei de la Pro România afirmăm de acum că acest proiect PSD-PNL este sortit eșecului, că nu v-a aduce nimic bun locuitorilor din Ialomiţa, că rupându-se echilibrul politic va fi foarte greu de controlat modul în care decidenții municipali și cei județeni vor exercita puterea încredințată de cetățeni. În consecință, noi, cei de la Pro România rămânem singura și adevărata voce a opoziției , reprezentanții legitimi ai cetățenilor și vom veghea la derapajele de orice fel ale majorității toxice PSD-PNL, păstrându-ne crezul de a fi Pro Ialomiţa și Pro Slobozia” a transmis către redacţii, Gigi Petre – reprezentantul Pro România în relaţia cu presa…

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *