Dr. Barcari NU mai este director peste spitalul COVID, Silica din POLITICĂ i-a luat locul!

Distribuie articolul:

  • În plină pandemie, pe când numărul celor infectaţi creşte văzând cu ochii, PNL Ialomiţa, în complicitate cu PSD Feteşti/Ialomiţa, schimbă ca…”pe şosete” directorii spitalelor. Bravos, Naţiune, halal să-ţi fie!

Când aşa-numita pandemie şi-a arătat faţa, manager peste spitalul „Anghel Saligny”, din Feteşti (unitate spitalicească devenită, din cauza pandemiei, spital „SUPORT COVID”) a fost numit dl Liviu Patrichi. Politician şi el, tot de la PSD, tot fost consilier, Patrichi a avut un „as în mânecă”, Unii, zic că a avut chiar doi, dar…nu despre asta este vorba! În sensul că domnia-sa fusese cândva manager al unei mari fabrici. Deci, omul avea „bazele” clădirii unei cariere în mediul managerial. După ce activitatea de „pionierat” a fost pusă pe o cale cât de cât bună, doar pe motivul că i se terminase aşa-numitul „interimat”, domnul Patrichi a fost înlocuit cu domnul Barcari. Chirurg de meserie, domnul Barcari a mai fost directorul acestei unităţi medicale, având şi rezultate bune în managementul aplicat. Aşa că, mai ales fiindcă era şi medic, s-a bucurat de toată încrederea pe care o determină o astfel de perioadă neagră în istoria medicinei. Pe acelaşi motiv, al „interimatului”, după doar 3 luni, managerul Barcari este, iată, înlocuit cu doamna Silica Tudor. Ce o recomandă pe Silica? Nu putem spune aşa precum a rostit, teatral, un mare actor: „ O recomandă vocea şi talentul”, deoarece nu ştim ce veleităţi se-ascunde în mapa profesională…! În schimb, ştim ce scrie în CV domniei sale! Şi ştim de mult, de pe vremea când Silica Vali Tudor a deținut funcții importante în politica ialomiţeană, domnia-sa fiind consilier judeţean, apoi viceprimar al municipiului Fetești, ba chiar şi subprefect al județului Ialomița, atunci când a „detronat-o” pe doamna MANEA Toniţa – actuala doamnă prefect al judeţului Ialomiţa, cea care a fost cândva subprefect…C-aşa e în politică, acolo unde se petrece…„rotirea cadrelor de nădejde”!

Câtă experienţă managerială ar fi putut căpăta domnia-sa în timpul exercitării celor trei funcţii care sunt eminamente politice? Mai ales că toate cele trei funcţii au fost „de mâna a doua”! Departe de noi gândul că Silica Tudor nu s-ar descurca! A demonstrat-o, fie şi numai prin ocuparea, consecutivă, a celor trei funcţii! Totuşi, gândindu-ne la ceea ce se-aşteaptă de la un spital pentru tratarea celor infectaţi cu COVID, ne permitem a fi de părere că astfel de prea dese schimbări de „trupe” nu au cum să fie de bun augur, nici pentru PNL, nu numai pentru pacienţi!


Distribuie articolul:

One thought on “Dr. Barcari NU mai este director peste spitalul COVID, Silica din POLITICĂ i-a luat locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *