Doctorul Mănăilă – pârât pentru malpraxis, dar şi pentru şpagă

Distribuie articolul:

 

Doctorul ginecolog Ioan Mănăilă este cercetat pentru moartea unui nou-născut. Nenorocirea s-a petrecut la începutul acestei luni, atunci când, internată în Spitalul de Urgenţă din Slobozia, doamna I. Cornelia a fost atât de prost asistată încât, imediat copilul a trebuit să fie transferat la un spital din Bucureşti. Din păcate, acolo, medicii n-au mai putut face nimic altceva decât să se „crucească” de modalitatea în care doctorul Mănăilă a ales să scoată copilul, apelând la un fel de ventuză şi pricinuindu-i nou-născutului un TRAUMATISM OBSTRERICAL PRIN APLICAREA VIDEXTRACTOR. Cel puţin aşa stă scris în certificatul constatator al decesului copilului. Mama n-a putut participa la înmormântarea copilului deoarece, din motive ce nu ţin foarte mult de grija faţă de pacient, ci mai mult de frica de dosarul penal, medicul Mănăilă a ţinut-o şi continuă s-o ţină internată în spital pe femeia care intenţionează să depună plângere împotriva medicului, atât pentru malpraxis cât şi pentru corupţie, doamna Cornelia I. declarând pentru ziarul Ştirea că doctorul Mănăilă i-a cerut bani. Vom reveni cu detalii despre cum s-au petrecut evenimentele, dar şi cu punctul de vedere al medicului (dacă acesta va binevoi a sta de vorbă cu presa) şi, desigur, cu punctul de vedere al Colegiului Medicilor Ialomiţa   


Distribuie articolul:

5 thoughts on “Doctorul Mănăilă – pârât pentru malpraxis, dar şi pentru şpagă

  1. chiar credeti ca Colegiul Medicilor ,o sa cerceteze acest caz??? cate reclamatii de malpraxis au fost solutionate de dr.Olaru-presedintele Colegiului Medicilor?

  2. da Mihai o sa cerceteze si chiar ancheteze, nu poate maslui probe gen inregistrari, fotocopieri s.a.), nu cred ca se risca pt. un doctor de nimic!

  3. se stia de conducerea unitatii ca doctorul manaila cerea spaga pentru orice .nu a facut nimic, nu sunt increzator ca vor face ceva si in cazul asta .

  4. Eu am nascut acum 2 luni la Bucuresti la Giulesti.De ce?Pt ca nu am avut incredere nici macar 5 min in medicii de la Slobozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *