Diabeticii trebuie să ştie!

Distribuie articolul:

* Un nou stilou injector reutilizabil, cu greutate redusă, pentru administrarea insulinei în jumătăţi de unitate va fi introdus pe piaţă anul viitor în Europa şi Canada.

JuniorSTAR este un stilou injector uşor de utilizat, care eliberează insulina în doze de 1 până la 30 de unităţi pe injecţie, cu o fereastră mare pentru afişarea dozei, cu posibilitatea selectării dozei şi cu capacitatea de a reduce într-un singur pas numărul de unităţi în cazul în care a fost depăşită cantitatea de insulină, fără a se scurge insulina. „Oricine merită cea mai bună îngrijire pe măsură ce învaţă să îşi controleze diabetul, pentru a avea şanse optime în viaţă. Cu JuniorSTAR ne propunem să venim în întâmpinarea pacienţilor cu diabet de tip 1 din întreaga lume, în special a celor mai tineri, care au nevoie de un stilou injector uşor de utilizat. Acest dispozitiv vine în completarea portofoliului nostru larg de insuline, contribuind astfel la dezvoltarea de îngrijiri personalizate pentru diabet”, a declarat senior vice president, Global Diabetes, Sanofi, Pierre Chancel, prin intermediul unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Stiloul a fost dezvoltat şi este fabricat în Germania. Potrivit sursei citate, JuniorSTAR a fost testat de persoane cu diabet zaharat de tip 1 (cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani), părinţi şi asistente medicale într-un studiu necomparativ, efectuat la 167 de utilizatori de stilouri injectoare din cinci ţări europene.
Dispozitivul este uşor de transportat zi de zi, datorită greutăţii sale reduse, de aproximativ 34 grame. Dispozitivul este uşor de citit datorită ferestrei mari de afişare a dozei şi a cifrelor lizibile. Acesta „stilou” are un butonul de selectare a dozei care permite răsucirea înapoi într-un singur pas, fără a se scurge insulină.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *