Tinel Gheorghe: „Deputatul infractor Marian Neacșu minte cu nerușinare !”

Distribuie articolul:

Într-un comunicat de presă remis Agenției Agerpres, deputatul PSD și Secretarul General al acestui partid, infractorul Marian Neacșu, afirmă că eu nu aș fi votat  Legea pentru modificarea art. 2 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor. Chestorul infractor are memorie scurtă pentru că a reținut opoziția mea la un proiect de lege aflat pe agenda Camerei Deputaților la ședința de miercuri, 30 martie, dar încurcă marfa cu ambalajul și amestecă borcanele într-o încercare jalnică de a mă denigra public. Afirmația mârșavă a condamnatului Marian Neacșu are legătură cu nominalizarea mea pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Ialomița și este o manieră tipică de comunicare pentru un cetățean obișnuit cu minciuna și demagogia pe baza cărora și-a clădit scurta carieră politică. Pentru o corectă informare a publicului fac precizarea că am votat PENTRU modificarea OUG 111/2010 care plafona indemnizația mamelor aflate în concediu de creștere a copilului și am susținut fără rezerve această inițiativă a Guvernului. Și pentru că am constatat grija deosebită a condamnatului pentru „politici sociale echilibrate și îndreptate spre cetățeni” îi aduc aminte câteva astfel de practici care au vizat strict cetățenii din familia sa:

 • Printr-o astfel de politică echilibrată și-a angajat fiica la cabinetul parlamentar producând un prejudiciu cetățenilor din alte familii de peste 16.000 de lei. A fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.
 • Printr-o altă politică, și mai echilibrată, și-a angajat soția la Polul de Asigurări Împotriva Dezastrelor Naturale PAID, pe post de Director General fără ca doamna în chestiune, respectiv Nicoleta Neacșu Radu să îndeplinească o condiție minimală pentru acest post respectiv o vechime de 10 ani în asigurări. Leafa pentru această (poate) viitoare mămică sare binișor se pare, de 4000 de euro/lunar. PAID funcționează ca monopol privat pe piața de asigurări obligatorii a locuințelor sub autoritatea și controlul ASF. Care ASF se află sub autoritatea Camerei Deputaților și, specific, a Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare al cărei vicepreședinte este. Pe cale de consecință, condamnatul trăiește și din leafa soției care provine din buzunarele celor mai săraci cetățeni obligați să-și asigure locuința. Curat grijă față de cetățeni!
 • În continuarea rezoluției infracționale care l-a transformat în infractor, deputatul Pinochio și-a trimis fiica de la Cabinetul Parlamentar fix la ASF, unde aceasta primește o leafă mult mai luminoasă ca efect al politicii sociale echilibrate a tăticului grijuliu. Fac precizarea că am sperat și mai sper încă să am o confruntare de idei și proiecte cu reprezentanții partidelor care se vor înscrie în competiția electorală. Dar nu voi tolera nici un fel de atac politic bazat pe minciuni și manipulare de tipul celui promovat de liderul condamnat al PSD Ialomița. a conchis deputatul Tinel Gheorghe, co-preşedintele PNL Ialomiţa, într-un comunicat de presă remis redacţiei ziarului Ştirea.

Distribuie articolul:

10 thoughts on “Tinel Gheorghe: „Deputatul infractor Marian Neacșu minte cu nerușinare !”

 1. 🙂 corect..cine plătește. cenzurează postările:))))))) Ai ajuns și sluga lui Tinel:))))))))) Dă-i ziarul în administrare…că ți-l bagă-n faliment:)))))))))

 2. 🙂 mda, și de nervi că-mi fură șterse postările, în weekend mi-am chemat informaticiana, să mă învețe să culeg clipuri și să le postez…și-o să postez numai d-alea unde mânca Tinel rahat portocaliu, cu mare nesimțire de jupân băsist…și stătea și lângă gonflabila blondă:)))))))Cred că până începe campania…o dă Tinel în boala lui Stolojan…abia aștept să-l văd pe Martin lăcrimând:)))))))))))))

  1. Da, Danut Bala,
   ţi-am şters postările fiindcă erau pline de invective, nu pentru că scrii tu de Tinel…Chiar aş vrea să te-apuci a SCRIE pe pagina ta, DESPRE TINEL, şi-apoi să intru şi eu acolo şi să scriu NU despre Tinel, ci despre tine…Să te bălăcăresc că eşti sluga PSD, că te-au scos din puşcărie, că le eşti dator la unii şi.acum eşti vuvuzela lor, şi-altele asemenea…Şi să vedem cum îţi pică la borjoci!!:)))))

   1. Fii cuminte, doamnă…nu te da pedelistă la mine…că rupem lanțul de iubire. 🙂 postările erau neaoșe, dar nu-i bai, că nu-i prima dată când vă supărați, nu? Apoi io nu-s sluga nimănui…ia caută postările mele din timpul uselelii…ia vezi cine-l înjura pe Băsescu și pe toți pedeliștii…și pe Stoica.. pe urmă și pe Neacșu, după ruperea usl…și cine-i înjura pe UNPR..și le tăia corturile amplasate ilegal…și-o să vezi că era de-a dreptul infect vocabularul!Altfel, spune doamnă că susții mizeria asta de pedelea…și io promit că-ți distribui postările și fac ca toți dracii la mine pe pagină:)) Ce, a zis vuvuzela că mă dă în judecată, de mi te adresezi pe nume? Mă piș pe propaganda lui infectă, că ăsta nu i PNL, nu-i dreapta…e un jeg de pdl..și-un bolșevism de propagandă!! Altfel…noi ne-am înjurat și-n privat, pe email, când n-aveam FB..și dvs o ”ardea propagandistic cu ”grasul și slabul”. Păi..d-aia țin io la dvs…că n-am găsit bărbat să-mi țină piept la înjurături…d-apoi o femeie! 🙂 Altfel, dacă primesc multe invitații la banchetul PSD..cel de sărbătorire a victoriei, jur că vă invit..să mergem să petrecem cu soții, ca să mi liniștesc nevasta…că tot îmi zice că bălesc tastatura când vă vizionez clipurile! 🙂

    1. :)))))deci psdiștii m-au scos din pușcărie…greșit, pdsriștii au vrut să mă bage..ăla..savu cu-n milițian..dar n-au putut:)) Între timp au ajuns ei…cu tot cu văr miu:))))))))Altfel…cred că sriștii m-au scos..că i-am învățat cum să-și ia credite..și să le schimbe destinația:)) Că nu mi dădea judecătoarea cea frumoasă drumul…la cât d-al dracului sunt:)))))) Hai oo seară bună, dragă Ioană!

    2. Danut, IA AMINTE !!!! Susţin şi VOI SUSŢINE pe oricine, numai să înlăturăm PSD de la Putere. Consider c E PREA MULT TIMP (26 DE ANI. Dpuăzeci şi şase de ani!!!) de când PSD face bisniss cu politica în acest judeţ. !!! Deci, de-aia vezi postări cu ALDE, PNL, etc. Şi-apoi, PSD a cheltuit SUTE DE MILIARDE de lei bani publici cu presa. Acum acea presă scrie de bine….Acolo, pe site-urile alea văd că NU postezi bălăcăreli. Dar „te răcoreşti” aci, la la mine pe site şi facebook fiindcă e democraţie :)))))

     1. Ioana, io am spus că susțin PSD la locale și o fac cum pot și io. 🙂 Da, dacă nu schimbau echipa nu cred că mă implicam în susținerea PSD, dar tot mai ziceam rele despre noul PNL, pentru că și-au bătut joc de noi cu trecerea peste noapte la PPE și altoirea cu mizeria de PDL. Altfel l-am votat pe neamț și văd că nu este bine, așa că o susțin pe PSD și acum și la toamnă, ca să echilibrăm balanța între puteri, că nu-i normal ca partidele să frece menta și să guverneze niște mameluci fără vreo susținere parlamentară dar cu susținere de la celelalte instituții de forță. O fi și ALDE o variantă, dar cel puțin la locale merg și-i susțin pe psdiști, iar dacă face Tinel rost de lovele pentru postaci, măcar dă-le tu un test înaite să intre la treabă, ca să nu-i mănânc cu fulgi cu tot ca pe ăia din Movilița și Coșereni:)) Și dacă zici că te uiți pe alte siteuri, cred că ai observat că nu-s două comentarii favorabile vuvuzelei…îi dau toți….de toate:))))))))))) Cred că nici pe site la Știrea nu am văzut vreun susținător de-al lui Tinel. Cred că-i cel mai bun sondaj pentru PNL..și ar fi cazul să-l retragă pe Tinel sau să-l trimită să candideze la el în comună.

 3. :)acum era bună legea lui Dragnea..nu-i așa, doamna Ghinea? Cred că Tinel e primul ce-o plânge că nu trecu, zău:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *