Deputat Cristina Pocora: Ce are de ascuns primarul Gafiţoi?

Distribuie articolul:

Deşi aroganţa ’mneaei n-ar merita să-i fie mediatizate comentariile politic(ianist)e, totuşi, ne facem meseria şi, până ce aflăm dacă şi ea a plătit o parte a presei, publicăm acest…   

Comunicat de presă

„Are ceva de ascuns primarul Gafițoi? A dat cumva hotărâri care încalcă legea sau care favorizează vreun apropiat  al partidului sau interese ale PSD? De ce se ascunde de dezbatere, de consilierii PNL, de opinia publică?! Primarul Gafițoi alunecă ușor, ușor spre un drum extrem de periculos, cu care, din păcate, PSD ne-a obișnuit în ultimii ani. Caută să guverneze singur, să fie înconjurat doar de cei ca el și din partidul său, PSD. Și cum feteștenii nu i-au oferit majoritatea absolută, nu l-au votat doar pe el, apelează la tertipuri rușinoase și josnice, dându-le astfel o palmă celor care au avut altă opțiune politică la alegerile locale. Domnul Gafițoi convoacă ședințe de Consiliu Local „de îndată” de parcă ar fi venit Apocalipsa peste Fetești. Implicit, consilierii liberali nu reușesc să fie prezenți la ședință, fiind “anunțați” cu doar 30 de minute înainte de începerea întrunirii de consiliu. Surprinzător, însă, consilierii PSD au fost prezenți la ședință. Să fi știut oare din vreme de convocarea unei ședințe “de îndată”? Una peste alta, stimabilul primar reușește să guverneze singur și aprobă ce vrea el, când vrea el, fără a da primaria-fetesti-sediuexplicații nimănui. Apocalipsa n-a mai venit peste Fetești, niciunul dintre subiectele de pe ordinea de zi netrebuind adoptate de urgență. Cel puțin cele oficiale, lansate public, înainte de ședință. Surprinzător, nu-i așa? Ce s-a întâmplat în cadrul ședinței, doar primarul Gafițoi și consilierii săi știu, pentru că, după ședință, Primăria nu a publicat actele adoptate. Are ceva de ascuns primarul? A dat cumva hotărâri care încalcă legea sau care favorizează vreun apropiat  al partidului sau interese ale PSD? Pun niște întrebări, nu acuz pe nimeni. Îi solicit, însă, public primarului Gafițoi să răspundă și să-i informeze pe feteșteni de deciziile luate în această ședință guvernată exclusiv de PSD. În paralel, consilierii locali liberali vor face o plângere către instituția Prefectului, o plângere pe care o susțin. Nu putem accepta reinstalarea unui regim totalitar, fie el și doar local. România are nevoie de dezbatere, de transparență, de democrație. Iar Feteștiul cu atât mai mult!

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Deputat Cristina Pocora: Ce are de ascuns primarul Gafiţoi?

  1. Lasa madam ca ne-am lamurit si de consilierii PNL: pentru a bloca orice initiativa psd, au votat impotriva unor copii cu dizabilitati!!!RUSINE!!!!!!!!!

  2. Mda…penibilă, domnița Pocora! Bag-o p-aia cu alocațiile mărite, Cristino…cu grija ta pt mămici și bebeluși:)))))))))..sau spune-ne cât de demn e preacinstitul Blaga…și cum demisiona el:))))))Ți-ai dracului cu pedeleaua altoită și statul de drepți, protector de hoți!..și cu hoțul de case Iohannis..și doctoranzii Kovesi, Ponta, Coldea, Oprea!! Huuoooo….nemernicilor, mincinoșilor…HOȚILOR!! 😉

  3. Nuu…înțeleg că doamna Pocora va candida la Senat….păi…cred c-o s-o votez….că de dânsa am auzit și după USL( când juca hora cu Stoica)…dar de Pavel din ghe Lazăr..nu știu cine plm a auzit….că nu l-a văzut vreun român pe senatorul ăsta la tv…să spună și el ceva..inteligibil:)))Gata..m-am liniștit…votez pe Găină la deputați ..și pe Pocora la senatori:))))..și fără vreo promisiune cu sex oral de la vreo cruduța:))))))))))))))Na..așa..nici pe Găină nu l am văzut la tv…că n-avu loc de Tinel și Cristina:))))))))) Păi..dacă psd îl trimite doar pe Codrin Ștefănescu….de unde naiba să știm cine-i senatorul Pavel..sau deputatul Găină? 🙂 Nuuu…că-mi vine să-l votez pe Tinel…dacă mi promite Nuți că face ca Madona..o treabă:))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *