De ziua D.G.A suntem chemaţi la lupta…anticorupţie

Distribuie articolul:

 

Într-un comunicat de presă comisarul şef de poliţie Dima Mihail, ne informează că în perioada februarie – decembrie 2013, în 5 judeţe din România (Bucureşti, Braşov, Sibiu, Vrancea, Ialomiţa) este implementat proiectul „Plăteşte ZERO pentru ce ţi se cuvine” al Asociaţiei Pro Democraţia, în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie, finanţat de Fundaţia Hanns Seidel România, proiect care face parte din Campania ,,Tinerii împotriva corupţiei”.  

Prima etapă a proiectului a constat în crearea de materiale publicitare anticorupţie de către elevi din clasele X-XII ai liceelor din judeţ care au dorit să participe la acest concurs, etapă finalizată în data de joi, 04.04.2013, prin alegerea a 4 echipe de elevi care au realizat cele mai concludente materiale (afiş A3 şi un film). Astfel, juriul a desemnat următorii câştigători: locul I Liceul ,,Alexandru Ioan Cuza” Slobozia, locul II Liceul ,,Grigore Moisil” Urziceni, locul III  Liceul de Arte ,,Ionel Perlea” Slobozia şi Premiul de excelenţă, echipa care a reprezentat judeţul nostru la Predeal – Liceul ,,Mihai Eminescu” Slobozia.Următoarea etapă a proiectului amintit mai sus, constă în desfăşurarea unor activităţi cu ocazia aniversării zilei DGA, în ziua de joi, 30 mai 2013. Pentru această zi, echipele câştigătoare din cele 5 judeţe, au creat, la Predeal în cadrul workshop-ului, materiale constând în: afiş, pliant şi logo-ul unui tricou. Ca urmare, fiecare judeţ va primi un număr de tricouri, afişe şi pliante, ce vor fi folosite în judeţul Ialomiţa astfel: În dimineaţa zilei de joi, echipa câştigătoare a Liceului ,,Mihai Eminescu” împreună cu ofiţeri din cadrul S.J.A Ialomiţa se vor deplasa la instituţiile publice pentru a disemina câte un afiş ce va fi postat la loc vizibil la sediul acestor unităţi. Seara, începând cu ora 18.00, un grup de elevi ce vor purta tricourile cu mesaje anticorupţie, se va deplasa pe bulevardul Matei Basarab de la intrarea în oraş de la Facultatea ,,Bioterra” spre cealaltă intrare de la gară şi va disemina în rândul cetăţenilor pliante cu mesaje anticorupţie.

 

 

 

                                   


Distribuie articolul:

2 thoughts on “De ziua D.G.A suntem chemaţi la lupta…anticorupţie

  1. Sunt Lupascu Valentin!Am avut de a face c u acest rest si gunoi uman cu nume Dima pe cand eram politist!Un spagar fara urme,ce si.a ingropat cu zambetul pe buze informatorii gen Gutiu Sorin

  2. Lupascu Valentin scrie:fost polist.Dima Mihail mi.aCerut spaga 10000 euro¹ sa ma scape de ancheta.Aveam banii dar nu.i dadeam la un om cu orientari sexuale Teddice spre extrema homosexuala ce.l caracterizeaza,ca la final sa.i platesc bulangiului si totodata sa.i explorez intestinul gros!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *