DADP Slobozia a cheltuit destui bani pe maidanezi…

Distribuie articolul:

DADP adapost maidanezi• Ani de-a rândul, salariaţi ai Serviciului de ecarisaj s-au prefăcut că adună maidanezii de pe străzi. De ce nu au reuşit şi, în continuare, nu reuşesc hingherii să prindă în laţ maidanezii, cu siguranţă ştie şeful DADP şi, desigur, cei ce i-au stat de-a dreapta în această joacă de-a prinselea…

Cu precizarea că la fel ca în municipiul-reşedinţă de judeţ, se-ntâmplă în toate celelalte municipii şi oraşe (în comune, problema poate fi un pic alta, în sensul că acolo, câinii de prin curţi sunt problema, şi nu maidanezii), intrăm abrupt în subiect şi vă prezentăm informaţiile oferite de către DADP Slobozia, cu privire la maidanezi.
De la începutul anului, în adăpostul pentru câini existent în subordinea DADP Slobozia au fost cazaţi 458 de câini. Din răspunsurilor care, ne place să credem, au ca sursă chiar răspunsurile directorului Ştefan, am reţinut pentru cititorii ziarului că până la jumătatea anului 2015 „au fost eutanasiaţi 386 de maidane şi au fost sterilizaţi un număr de 38 de câini care ulterior au fost adoptaţi”. Pentru întreţinerea câinilor din Adăpostul DADP Slobozia, cică s-a cheltuit suma de 22.995 lei, din care pentru hrană – 1.696 lei; pentru medicamente – 5.668 lei; pentru cheltuieli cu transportul – 15.631 lei. La aceste cheltuieli s-a adăugat şi cheltuiala cu plata serviciilor veterinare oferite de către medicul Mocioniu Adrian, plata acestuia ajungând să coste, de la începutul anului şi până în luna august, fix 17.398 lei.
Că este mult sau este puţin, nu comentăm, deocamdată, fiindcă nu am şi aflat/văzut ce anume a făcut respectivul veterinar. Putem spune însă că adunând toate aceste sume de bani (başca salariile celorlalţi angajaţi cu permanente sau sporadice responsabilităţi în domeniul ecarisajului), şi văzând câţi maidanezi mai sunt liberi pe străzile municipiului, am putea concluziona că încă este deficitară activitatea de ecarisaj prestată de DADP Slobozia.
(I.G.)


Distribuie articolul:

3 thoughts on “DADP Slobozia a cheltuit destui bani pe maidanezi…

  1. Ma deranjeaza ca se cheltuie atatia bani pe maidanezi cand se putea moderniza de exemplu sectia de pediatrie a Spitalului Judetean. Si mai tare insa ma deranjeaza insa prezenta cainilor la bloc. Pe langa faptul ca tulbura linistea la ore nepotrivite cu latraturile lor, imprejurul blocurilor nu mai ai unde sa calci de rahati.

  2. Sa si faca datoria dadp ul.avem un caine la blocul g7 care latra la oricine intra pe scara.sa l ia dracu odata de aici,ca tiganii nu au acte pe el,nu e vacinat,si e periculos.cate reclamatii sa mai facem la adresa asta domnul dadp????¿??ca ne am saturat

  3. Pai in tara asta maidanezii fac legea !! Sau furat destui bani pe spatele maidanezilor fara se faca ceva si cand spun sa se faca ceva ma refer la aplicare legii adica adunarea si EUTANASIEREA TUTUROR MAIDANEZILOR .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *