Cum era de aşteptat, s-a cerut arestarea procurorului Hristescu!

Distribuie articolul:

Dintr-un alt comunicat al DNA, aflăm că la data de 23 ianuarie 2014, procurorii au formulat propunerea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile cu măsura arestării pentru 30 de zile a inculpatului HRISTESCU CRISTIAN, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (în prezent suspendat din funcție). Propunerea a fost înaintată Curții de Apel București.
Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, pe parcursul a 24 de ore, inculpatul a încălcat obligațiile ce fuseseră instituite în sarcina sa, prin aceea că a luat legătura cu martorii și a încercat să își procure înscrisuri pe care să le folosească în apărarea sa.
Menționăm că, la data de 22 ianuarie 2014, Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori încuviinţat luarea măsurii arestării preventive față de procurorul Hristescu Cristian.
Față de Hristescu Cristian, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (la data faptelor) se efectuează acte de urmărire penală pentru infracțiunile de șantaj, trafic de influență și instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *