13 percheziții în derulare pe raza comunei Bărbulești

Distribuie articolul:

* 13 percheziţii sunt efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pe raza comunei Bărbuleşti la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu.

Peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială de la I.P.J. Buzău efectuează, în această dimineaţă, 13 percheziţii domiciliare pe raza comunei Bărbuleşti. În cauză se beneficiază de sprijinul S.I.A.S. – I.G.P.R.. Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a 13 persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu. La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..

 


Distribuie articolul:

3 thoughts on “13 percheziții în derulare pe raza comunei Bărbulești

  1. Au înnebunit organili)) Ăştia chiar se vor independenţi…omoară votanţii, agenţii electorali))Cred că Ştefu vrea să plece de la noi, să avanseze, acum ..când apa e bună şi procurorii beţivi şi corupţi sunt ejaculaţi de sistem)))Lasă măi, nene Ştefu, băncile şi firmele de escorte libere…omori capitalismul multilateral dezvoltat..omori partideaua la finanţare..piere pluralismul..democraţia))))

  2. Lu’ Ştefu, cănd a venit şi i-am citit cvul pe net…şi am văzut că lucră la”economică”..am crezut că-i tot un nenorocit ca Răducanu))Nu m-am uitat de avere ,nevastă ,copii, carieră…io o ştiam pe a mea..la Buzău e un nenorocit Preda, controlat de SRI..şi credeam că şi-au trimis omu’ să distrugă pdsrismul))Nu că muream de pdsrism..da’ nu vroiam să se schimbe dracu’ roşu cu ta’su portocaliu))Am obsevat, în timp, că omul îşi face treaba…şi n-am auzit să fie tovarăş de pahar cu oamenii de afaceri, lăudăroşii ce-şi agaţă stelele comandanţilor la rever..pe cravată sau limbă))Bravo lui!!..şi noroc pe noi, că am cam scăpat de gunoi))

  3. Măi comandante Ştefu..am citit nişte stenograme pe ADSA şi EVZ…că să mor io de nu te-a ştirbit ,la onoare şi credibilitate,procurorul Cătălin)))Înţeleg că de nu erai în concediu..rezolva procurorul problema))Măi Ştefule, voi conducătorii din parchete şi poliţii..aşa vorbiţi la telefon, ca nişte golani??Înţeleg că Gheorhe Lucian nu are încredere în comandantul Ştefu))Din stenogramă se înţelege că-i putred rău sistemul de fază de cercetare penală…seamănă cu-n sistem mafiot))) Cred că şi Silaghi Maria, medicul legist era de luat la anchetă))Activităţile „penale”..de lucru şi lucrătură, desfăşurate de Hristescu,Goagă,Gheorhe,Neguţescu,Marcu…medicul legist cu laboranţii,sunt de tot râsul…spre denigrarea poliţiei şi parchetelor)) Rahatul de şantaj cu înregistrări telefonice pline de infracţiuni şi trivialităţi,au avut loc în APRILIE 2013))În mod normal trebuiau luate măsuri atunci, imediat, măi Ştefule, dacă te-a informat Gheorhe că-i şantajat „rău” de primu’ beţiv din parchete))Io am înţeles că pe Cătălin „l-aţi făcut”..că o fi luat-o razna….dar nici restul din parchete şi poliţie nu sunteţi mai breji ca Hristwscu sau Cristudor)) Nişte jeguri sunteţi toţi …cu tot cu maimuţele de la DNA şi suportul tehnic din SRI)) Când citeşti asemenea stenograme din aprilie 2013…şi vezi că se probează infracţiuni în ianuarie 2014…nu poţi decât să-ţi bagi..pixul în organele şi instituţiile statului..şi să n-ai încredere când auzi de şefi de parchete sau poliţie!!!!!!!!!!!!!1 Oricum….dacă ai „colaborat” aşa de bine cu unu CA CĂTĂLIN..nu eşti şi tu vreo Xena sau şerif texan)) Tot de la „economică” eşti..lup în blană de oaie))Vezi Ştefule..poate rezolvaţi dosarul cu ştampila şi primăretele..cum s-a rezolvat dosarul cu MITĂ la BAC)))))))))))))Nu te grăbi…că ieşi la pensie şi scapi de infractori…te duci la vreun opc buzău))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *