Corupţia din sistemul…sanitar

Distribuie articolul:

Corupţia din sistemul sanitar, veniturile şi statutul medicilor au fost temele abordate la întâlnirea reprezentanţilor Alianţei Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, informează un comunicat remis Agerpres. Din partea Alianţei Medicilor au participat medicii Bogdan Tănase şi George Ilie, care au transmis că nu poate exista o soluţie reală împotriva corupţiei din sistem fără o creştere consistentă a veniturilor medicilor şi personalului medical.
Potrivit sursei citate, alte teme abordate au fost migraţia medicilor şi salarizarea în funcţie de performanţă.
În finalul discuţiilor s-a decis organizarea unor consultări pe problemele din sănătate. Ministrul a fost invitat la viitoarea conferinţă a alianţei, care va avea loc în luna martie a anului în curs.


Distribuie articolul:

One thought on “Corupţia din sistemul…sanitar

  1. Nu, domnii doctori greșesc…și după cum ar dori ei să fie majorate salariile..și corupția tot prezentă va fi…cât timp ocuparea posturilor din conducere va fi în pixul politicului…da..mulți vor să se îmbogățească peste noapte..vedem ce au făcut Tron și cu Olaru…și cu n nemernic de jurist…și uite că nu i strânge nimeni de coaie:))…că așa i..între telectualii de juriști și doctori:))..simbioză dulce:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *