Atenţie că lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba !

Distribuie articolul:

Potrivit unui Comunicat de presă, ca urmare a întrunirii Biroului Executiv Naţional al UNPR din data de 30.01.2016 în Municipiul Braşov, s-a hotărât că organizaţiile judeţene şi locale pot depune liste separate sau în alianţă cu PSD la alegerile locale din 5 Iunie 2016. Preşedintele organizaţiei UNPR Slobozia, a făcut cunoscut opiniei publice că s-a validat cererea de intrare în partid a lui IONAŞCU GABI, fostul primar al oraşului, cel rămas necercetat pentru diferitele lui fapte de natură razant cu penalul. Pentru cei care au uitat acţiunile domnului Ionaşcu asupra municipiul Slobozia, reamintim că este cel care a lăsat oraşului probleme grave cu apa ce curge la robinetele locuitorilor, precum şi celebra „groapă” începută de acesta şi lăsată moştenire actualului primar penal Alexandru Stoica. Biroul Politic Municipal Slobozia, a comunicat cetăţenilor oraşului faptul că urmează să depună listele complete pentru candidaturile de primar şi consilieri până la data de 15 februarie 2016 şi că în data de 4 februarie s-a semnat “Protocolul de colaborare” încheiat între Partidul Social Democrat – PSD şi Uniunea Naţională pentru Progresul României – UNPR. Locuitorii oraşului Slobozia vorbesc despre o coincidenţă absolut stranie cu privire la cele două aspecte privind cererea de intrare a lui Gabi Ionaşcu în acest partid politic exact înainte de alegerile locale şi sunt convinşi că Ionaşcu doreşte iarăşi să ocupe scaunul de primar, acum când Alexandru Stoica este cercetat penal şi nu mai beneficiază de sprijinul cetăţenilor sau partidului din care face parte.

Victor Ghinea


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Atenţie că lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba !

  1. La brutarie nu la primarie! Culmea tupeului ar fi sa vrea iar primar …De mirare e faptul ca nu este inca in cercetari dupa ce a aruncat banii slobezenilor pe apa…sambetei UNPR-ul trege o carte clar necastigatoare daca-l sustine pe acest individ

  2. :))))) Victoraș Ghinea…mie mi-a zis tehnicianul ce se ocupă de CT a mea..că i-ar face o statuie lui Ionașcu la cât le-au dat de lucru la ăștia cu centralele:)) Altfel..are șanse zero..și de-l sprijină și psd )) Cred că nici cât au luat cu ppdd nu vor lua….că UNPR ..e o muie de securism…iar ăilalți PMP..la fel..numai curve și golani:)) La alegerile trecute ..umbla Ionașcu cu Gabi Mușat.prin cartier..atunci, dacă intra la consilieri..poate intra Ionașcu în viața politică locală..acum…pulea votează UNPR…că doar le a luat ..și vântul corturile…pe ăla de la gară l am distrus noi…da..cu Nica..și cu Silviu..să ieși pe străzi…e plimbare cu salivă:))

  3. 😉 bine..până crește scumpetea cea mică …poate scrie la ziar și tasu-mare))..d astea cu nemernicia moldoveanului mustăcios:)))))))))))))

  4. Să vină Mario Caloianu cu comunicatul de tot rahatul …dar poate vine și NICA ..cu-n comunicat din plenara pe țară:))))))))))…sau poate vine moldoveanul ăsta îmbogățit să zică că i legea lui Dragnea bună..și..ce dacă-i el HOȚ ordinar…că legea zicea…(n o să treacă)că n avem voie să le zicem la javre că-s zdrențe:)) Bine…mizerie mai mare decât PDL….dor UNPR mai E !! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *