Update Coronavirus: 65 de persoane izolate preventiv în Ialomiţa

Distribuie articolul:

UPDATE 27.02.2020 ora 17:00 – Situaţia epidemiologică a judeţului Ialomiţa, se prezintă astfel: 65 de persoane sunt izolate la domiciliu şi ZERO persoane aflate în carantină.

UPDATE 27.02.2020 ora 09:27 – Un bărbat având domiciliul în judeţul Gorj a fost confirmat noaptea trecută ca fiind infectat cu noul coronavirus. În locuinţa acestuia se mai aflau 7 persoane iar gospodăria a fost trecută în stare de carantină sub paza M.A.I pentru ca nimeni să nu intre sau să iasă din perimetru, iar bărbatul confirmat ca fiind purtător al virusului a fost transportat la spitalul Matei Balş din Capitală.

Situația epidemiologică a județului Ialomița pe măsură ce tot mai mulţi români se întorc din Italia, se prezintă astfel: 41 persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, zero persoane aflate în carantină şi tot zero persoane confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus care dă bătăi de cap Terrei. Lista localităţilor şi numărul cazurilor de izolare pe fiecare localitate în acest moment este după cum urmează:

– Dridu (1 persoană)

– Amara (5 persoane)

– Slobozia (5 persoane)

– Țăndărei (17 persoane)

– Fetești  (13 persoane)

– Mihail Kogălniceanu (2 persoane)

– Manasia (3 persoane)

– Urziceni (9 persoane)

– Bărbulești (2 persoane)

– Gheorghe Doja (1 persoană)

– Broşteni (2 persoane)

– Valea Măcrişului (2 persoane)

– Platoneşti (1 persoană)

Aceasta este o măsură preventivă luată  de autorităţile române pe întreg teritoriul României în cazul persoanelor care revin în România din ţări cu focare de noul coronavirus, măsuri luate pentru prevenirea unor eventuale îmbolnăviri pe fondul lipsi simptomelor la momentul la care aceste persoane intră în ţară. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.„Menționăm faptul că la nivelul județului Ialomița nu sunt persoane aflate  în carantină. Instituția Prefectului va informa în timp util asupra eventualelor modificări ce vor  interveni în situația epidemiologică privind coronavirus, la nivel de județ.” spune Manea Toniţa, prefectul judeţului Ialomiţa.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *